Miercuri si joi, cele doua episoade din Las Fierbinti au fost lider de audienta pe toate categoriile de public! Miercuri, episodul serialului a obtinut, pe segmentul publicului comercial, 9.6 puncte de rating si 30.3% share, in timp ce televiziunea de pe locul al doilea a obtinut 6.6 puncte de rating si 20.9% share. Episodul de joi seara a adunat, de asemenea, cei mai multi telespectatori in fata televizoarelor, cu 9.0 puncte de rating si 30.1% share, spre deosebire de urmatorul post TV, care a obtinut numai 4.6 puncte de rating si 15.5% share.

Scenariul celor doua episoade de saptamana aceasta i-a apartinut in totalitate lui Mihai Bobonete, care a pus pe foaie toate peripetiile, desfasurarile de forte si incercarile de a-l impresiona pe invitatul lor de seama. Cum primarului Vasile nu ii scapa nicio oportunitate si fondurile se gasesc pentru a pune in practica cele mai trasnite idei, si de data aceasta tot satul a lucrat pentru a face din Fierbinti urmatoarea capitala culturala a Europei. 

Saptamana viitoare, noi aventuri vor avea loc in Fierbinti, iar umorul va fi din nou prezent in casele telespectatorilor.