• PRO TV
  • Radu Mazăre va fi eliberat condiționat! Decizia în cazul fostului primar al Constanței este definitivă

Radu Mazăre va fi eliberat condiționat! Decizia în cazul fostului primar al Constanței este definitivă

Radu Mazăre va fi eliberat condiționat! Decizia în cazul fostului primar al Constanței este definitivă

Fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, va fi eliberat condiționat. Decizia este definitivă!

Gallery

Decizia magistraților de la Tribunalul Ilfov vine după ce Judecătoria Sectorului 4 a respins, în 17 aprilie, cererea lui Radu Mazăre de a fi pus în libertate, iar în 18 aprilie a fost înregistrată contestația fostului edil.

Radu Mazăre va fi eliberat

Tribunalul Ilfov a decis, luni, să admită contestaţia lui Radu Mazăre, la decizia Judecătoriei Sectorului 4 prin care îi fusese respinsă cererea de eliberare condiţionată.

”În baza art. 425 alin. 7 pct. 2 lit. a din codul de procedură penală, raportat la art. 587 alin. 3 din codul de procedură penală; admite contestaţia formulată de condamnatul Mazăre Radu Ştefan, împotriva sentinţei penale nr. 996/2024 din 17.04.2024, pronunţată de Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti, în dosarul penal nr. 6917/4/2024. Desfiinţează sentinţa penală nr. 996/2024 din 17.04.2024, pronunţată de Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti şi, rejudecând în fond: În baza art. 587 din codul de procedură penală, raportat la art. 59 Cod Penal din 1969; admite cererea de liberare condiţionată formulată de condamnatul Mazăre Radu Ştefan (date), aflat în stare de deţinere în Penitenciarului Jilava Bucureşti. Dispune liberarea condiţionată a contestatorului condamnat Mazăre Radu Ştefan, de sub puterea mandatului de executare a pedepsei închisorii nr. 101/29.06.2023, emis de Tribunalul Ilfov, Secţia Penală; în baza sentinţei penale nr. 63/23.03.2023, pronunţată de Tribunalul Ilfov; prin care i s-a aplicat pedeapsa de 9 ani închisoare”, se arată în minuta instanţei.

Citește și:

Decizia Tribunalului Ilfov este definitivă.

Sursă foto: Arhivă PRO TV/ Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni