• PRO TV
  • Kate Middleton, înșelată de William înainte și după căsătorie? Prințesa ar fi vrut să divorțeze de două ori. Cine s-a opus

Kate Middleton, înșelată de William înainte și după căsătorie? Prințesa ar fi vrut să divorțeze de două ori. Cine s-a opus

Kate Middleton, înșelată de William înainte și după căsătorie? Prințesa ar fi vrut să divorțeze de două ori. Cine s-a opus

Mariajul lui Kate Middleton cu prințul William este din nou în centrul atenției. În ciuda diagnosticului recent de cancer al prințesei, relația lor continuă să fie subiectul unor speculații despre infidelitate și criză conjugală.

Gallery

Conform zvonurilor, căsnicia lui Kate cu William ar fi doar de ochii lumii, căci ei ar fi ajuns de fapt să trăiască în aceeași casă, însă ca doi străini.

Încă de la începutul relației lor, umbra infidelității a fost o prezență constantă. În 2007, cuplul a cunoscut prima despărțire.

Serile petrecute în oraș de prințul William au fost o temă recurentă în mass-media, el fiind văzut frecvent în compania altor femei.

 În ciuda acestor speculații, cei doi au reușit să treacă peste neînțelegeri și, în cele din urmă, s-au căsătorit. Cu toate acestea, călătoria lor împreună nu a fost lipsită de dificultăți.

Imagini compromițătoare cu William și presupusa amantă

În urmă cu cinci ani, au apărut imagini compromițătoare cu William și Rose Hanbury, o prietenă apropiată a lui Kate la acea vreme, declanșând o atenție intensă din partea presei. Conform apropiaților, la acea vreme, Kate, care era însărcinată cu prințul Louis, a fost profund rănită și chiar a luat în calcul divorțul de William. Ea ar fi fost convinsă în cele din urmă de regele Charles să continue căsnicia.

Criză de încredere în mariaj

Revenirea lui Hanbury pe prima pagină a ziarelor, mai ales după zvonurile privind o întâlnire amoroasă cu prințul William de Ziua Îndrăgostiților, a alimentat scandalul și tensiunea în mariajul lui Kate. Prințesa ar fi vrut și după acest episod să pună punct mariajului său.

În ciuda eforturilor Casei regale de a gestiona situația, zvonurile persistă, alimentând neîncrederea atât în interiorul, cât și în afara zidurilor familiei regale britanice.

Dar speculațiile nu s-au oprit doar aici. Au apărut zvonuri conform cărora William nu ar fi fost implicat doar într-o relație extraconjugală cu Hanbury, ci și cu alte femei, un secret pe care Kate Middleton l-ar fi descoperit singură. Inițial, prințesa a suportat în tăcere greutatea acestei dezvăluiri, luptând să păstreze aparențele la evenimentele publice, în timp ce în privat se lupta cu o furtună de emoții. De-a lungul timpului, însă, atitudinea ei a suferit o transformare radicală.

Între loialitate și așteptări: dilema lui Kate Middleton

Kate ar fi acum pe deplin conștientă de infidelitățile lui William, dar a luat decizia surprinzătoare de a închide ochii la escapadele soțului ei. Principala ei motivație pentru menținerea relației este păstrarea poziției sale în monarhie, în urma directivelor Palatului care o avertizează cu privire la consecințele catastrofale ale unui eventual divorț. Acest scenariu prezintă asemănări cu dilema cu care s-a confruntat Lady Di.

Kate Middleton, ca și Prințesa Diana, este una dintre cele mai iubite și admirate figuri din Casa Regală, cu o popularitate care o depășește chiar și pe cea a regelui Charles. Cu toate acestea, în loc să fie văzută ca partenera pasională și dedicată care i-a fost cândva lui William, ea este văzută acum mai degrabă ca o piesă pe tabla de șah regală, destinată să fie o potențială regină, mai degrabă decât o soție iubită și respectată.

Această schimbare în dinamica relației lor reflectă complexitatea și presiunile unice cu care se confruntă ea ca membră a familiei regale. Deși rămâne o figură admirată de public, rolul ei în monarhie a evoluat într-unul mai pragmatic și strategic, în care stabilitatea și continuitatea instituțională sunt prioritare în fața problemelor de suflet.

Sursa foto: Getty 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni