Acuzațiile lui Silviu Prigoană la adresa Adrianei Bahmuțeanu, după incriminările fiului: „I-a bătut”

Acuzațiile lui Silviu Prigoană la adresa Adrianei Bahmuțeanu, după incriminările fiului: I-a bătut
Citeste mai mult despre: Adriana Bahmuteanu, scandal, Silviu Prigoana,
Data publicarii: 14 Septembrie 2023
Data actualizare: 14 Septembrie 2023
Unul dintre cele mai mari scandaluri din showbiz-ul românesc s-a reaprins, după ce Adriana Bahmuțeanu a publicat o filmare în care unul dintre băieții ei și al lui Silviu Prigoană îl acuză pe acesta de violență fizică și verbală.

Mai mult decât atât, prezentatoarea TV chiar l-a dat în judecată pe fostul ei soț, iar, în urmă cu puțin timp, Silviu Prigoană a reacționat în scandalul momentului. Fostul politician a negat vehement acuzațille aduse de fosta lui soție, mărturisind, totodată, că ea este cea care și-a agresat copiii.

Zilele trecute, Eduard i-a cerut mamei sale, Adriana Bahmuțeanu, să îl filmeze, în timp ce povestește abuzurile la care ar fi fost supus de tatăl său, Silviu Prigoană. Acesta a mărturisit că ar fi fost jignit, lovit și chiar manipulat, pentru a nu se vedea cu mama lui.

Mai mult decât atât, și-a exprimat dorința de a locui, de aici înainte, cu mama sa, deoarece nu mai poate suporta abuzurile la care inclusiv fratele său ar fi fost expus. La puțin timp după aceea, Silviu Prigoană a avut o reacție la fel de dură pe cât au fost acuzațiile pe care le-a primit.

Omul de afaceri a precizat că el nu și-a lovit și că nu și-a luat copiii cu forța niciodată, vinovată pentru violența fizică fiind chiar Adriana Bahmuțeanu. Potrivit spuselor lui Silviu Prigoană, fosta lui soție și-ar fi expus copiii la chinuri inimaginabile, pentru unele dintre ele având și dovezile care i-au adus câștig de cauză în instanță.

Mai mult decât atât, Prigoană a mai declarat că, în perioada în care copiii erau în grija lui, Adriana Bahmuțeanu nu îi vedea deloc, aceștia așteptând-o minute întregi în fața porții, fără ca ea să își facă apariția. 

„Trebuia să intre în pușcărie de acum șase ani, de când și-a torturat copiii. Ați văzut probele din instanță în care i-a legat de picioare și de mâini, i-a bătut cu cureaua, motiv pentru care, instanța a decis să mi-i dea mie. 

Copiii erau torturați de ea. Copiii mi i-a dat instanța, nu i-am luat eu.(...) Ce proces să mai fie, dacă erau probele evidente? Să vadă cum au fost copiii torturați. De ce nu îi dați pe minorii torturați de Adriana Bahmuțeanu la televizor? Eduard a venit cu capul spart de la Constanța. A venit cu capul spart de mama lui.(...) Acum, eu i-am trimis pe copii cu mama lor în excursie, eu am insistat să stea copiii cu mama lor.

Nu e obligat să îți iei copiii în vizită, dar nu venea să îi ia. Stăteau copiii jumate de oră în fața porții și nu apărea. Am filmări. Eu nu mi-am răpit copii, instanță mi i-a dat. I-a bătut Adriana Bahmuțeanu, mai trebuie să îi bat și eu?”, a mărturisit Silviu Prigoană, în cadrul unei emisiuni televizate. 


Sursa foto: Facebook I Adriana Bahmuțeanu, captură video „Vorbește Lumea”

VEZI ȘI VIDEO 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!