Cum a reușit Vali Vijelie să aibă stea pe celebrul Walk of Fame din Hollywood: „Va fi bine”

Cum a reușit Vali Vijelie să aibă stea pe celebrul Walk of Fame din Hollywood: Va fi bine
Citeste mai mult despre: Vali Vijelie, hollywood, Walk of Fame,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 08 Februarie 2023
Data actualizare: 09 Februarie 2023
Fără doar și poate, Vali Vijelie este unul dintre cei mai cunoscuți maneliști din România, iar faima lui s-a dus în toate colțurile lumii în care există și români.

Ajuns la 52 de ani, celebrul manelist a făcut însă o „aroganță” și a luat o decizie la care nu se aștepta nimeni: a făcut tot posibilul ca numele lui să apară la Hollywood, pe celebrul Walk of Fame!

Însă cum a fost posibil acest lucru? Potrivit presei tabloide, Vali Vijelie și-a cumpărat o stea pe Walk of Fame, iar prețul nu a fost unul mic deloc. Din câte se pare, ca numele tău să apară permanent la Holywood costă nici mai mult, nici mai puțin de 55.000 de dolari, după cum anunță Cancan!

Însă mai mulți turiști români afirmă că manelistul nu a plătit deloc acea sumă, ci una incomparabil mai mică. Potrivit acestora, o stea temporară cu numele tău pe Walk of Fame costa, în anul 2022, doar 50 de dolari!

Vali Vijelie s-a lăudat și pe Instagram, printr-o postare care a adunat zeci de mii de like-uri, că acum are stea la Hollywood, pe celebrul Walk of Fame. „Va fi bine”, a scris manelistul în dreptul colajului de fotografii.

În anul 2020, și Cristian Pomohaci a ajuns pe Walk of Fame din Hollywood, iar la acea vreme trebuia să scoți din buzunar 10 dolari pentru a avea propria ta stea temporară.

Citește și:

Celebrul Hollywood Walk of Fame are peste 2.600 de stele și încă mai e loc pentru celebrități
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!