Cumnatele lui Britney Spears, apariție de senzație la nunta cântăreței cu Sam Asghari

Cumnatele lui Britney Spears, apariție de senzație la nunta cântăreței cu Sam Asghari
Britney Spears și Sam Asghari. FOTO: Getty Images
Citeste mai mult despre: Britney Spears, Fay Asghari, Sam Asghari,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 24 Iunie 2022
Data actualizare: 24 Iunie 2022
Britney Spears s-a măritat cu iubitul ei, Sam Asghari, și a intrat într-o familie de imigranți iranieni cu trecut tumultuos. Cântăreața are trei cumnate care activează în domeniul medical.

Britney Spears s-a ales cu trei cumnate, pe care le consideră surorile ei mai mici, odată ce a devenit doamna Asghari. Cele trei surori au făcut senzație la nunta cântăreței, atrăgând atenția asupra lor cu ținutele elegante și decente.

Surorile Asghari, Fay, Maddie și Elaugh, lucrează în domeniul medical și au venit în SUA de la Teheran după ce tatăl lor și-a abandonat, inițial, familia. Mahmond Asghari a emigrat în America de unul singur, la jumătatea anilor ’90, cu scopul de a pregăti reunirea întregii sale familii peste Ocean. 

Numai că, la câțiva ani distanță, s-a însurat cu altă femeie și a pus familia pe locul doi. A divorțat în 2004 și a căzut în dizgrația copiilor săi.

Cine e Fay Asghari, sora lui Sam Asghari

În vârstă de 29 de ani, Fay Asghari este cea mai mică dintre surorile Asghari. Tânăra e specializată în tratamente cosmetice și deține o clinică de înfrumusețare în California. Este și cea mai înstărită dintre surori, cu o avere estimată la circa un milion de dolari.

Este pasionată de modeling și a defilat pe podium pentru câțiva creatori de modă cunoscuți.

FOTO: Instagram/Getty Images

De asemenea, Fay Asghari este trainer pentru specialiștii în tratamente cosmetice faciale. Este dublă licențiată, în Asistență Socială și Microbiologie.

A venit în America singură, la 21 de ani, după ce și-a dat seama că în țara natală, Iran, nu i se îngăduie să facă o carieră în niciun domeniu.

Am venit în Los Angeles și mi-am dat seama rapid că întreaga mea viață și educația nu erau transferabile. Diploma mea (în Microbiologie – n. red.) nu a fost recunoscută și toți cei pe care îi cunoșteam nu mai erau cu mine. Mă simțeam ca un nou-născut, nevoit să învețe din nou totul”, a spus Fay într-un interviu.

La nunta lui Britney Spears, cumnata cântăreței a purtat o fustă elegantă, crem, cu un top de aceeași culoare. Fay Asghari a fost încadrată de surorile ei: Maddie și Elaugh (Ellie).


Maddie Asghari, studii în domeniul medical

Maddie Asghari e asistent medical de familie, drum pe care a pășit inspirată de sora ei mai mică. Mai mult, ea oferă servicii de înfrumusețare, cum sunt injecțiile cu Botox și acid hialuronic.


Este foarte apropiată de surorile ei, alături de care își vizitează tatăl, care trăiește în Turcia, și mama, care a rămas la Teheran (Iran). Elaugh, cea de-a treia soră Asghari, este o prezență mai discretă, însă este nedezlipită de frații ei.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!