Lidia Buble, victima unui jaf chiar de ziua ei: “Îmi vine să urlu”. Cât costă geanta Chanel care i-a fost furată

Lidia Buble, victima unui jaf chiar de ziua ei: Îmi vine să urlu . Cât costă geanta Chanel care i-a fost furată
Citeste mai mult despre: Lidia Buble, furt,
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 09 Iunie 2023
Data actualizare: 09 Iunie 2023
Lidia Buble le-a mărturisit fanilor de pe Instagram că i-a fost furată o geantă Chanel din camera hotelului de lux în care este cazată. “Îmi vine să urlu, bubui de nervi”, spune cântăreața, care nu este la prima neplăcere de genul asta. Și în trecut i-au mai fost furate gentile din hotel.

Lidia Buble le-a arătat fanilor imagini cu geanta Chanel, care poate ajunge și la 10.000 de euro nouă. Pe internet, un asemenea model poate fi cumpărat second hand între 1000 și 2000 de euro.

“Geanta mi-a fost furată, nu îmi încape în seif, am pus alte lucruri în seif.  Îmi vine să o iau razna, când o să mai plec în vacanțe nu o să îmi mai iau nimic la mine, nu am siguranță nicăieri, eu nu stau la orice fel de hotel. Nu mi se pare normal ce se întâmplă”, spune artista.

Lidia Buble spune că a vorbit cu managerul hotelului, care va încercă să rezolve situația.

“Mare atenție când plecați în vacante, nu bazați pe faptul că sunteți cazați la un hotel de lux și nu se poate întâmpla. Se poate întâmpla. Am trecut de două ori prin asta. Ceasurile, diamantele încap în seif, gențile nu încap. Extrem de mare grijă la ce luați la voi. Îmi vine să urlu, îmi trec foarte multe stări, mâine e ziua mea, înainte de 30 să mi se facă o bucurie din asta. Să nu credeți acum că viața mea stătea într-o geantă, dar e trist ce se întâmplă. E un obiect de care m-am atașat, care îmi plăcea. Culmea, când am stat la niște hoteluri de îți venea să te închizi cu 10 feluri de chei, nu s-a întâmplat nimic”, a mai spus Lidia Buble.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!