Noi probleme pentru Cuba Gooding Jr după ce a fost arestat. Actorul, acuzat de încă o femeie

Noi probleme pentru Cuba Gooding Jr după ce a fost arestat. Actorul, acuzat de încă o femeie
Citeste mai mult despre: Cuba Gooding Jr, agresiune sexuala, pipait,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 18 Iunie 2019
Data actualizare: 19 Octombrie 2021
Cutia Pandorei s-a deschis pentru Cuba Gooding Jr, care s-a predat poliției din Manhattan din cauza acuzațiilor de agresiune sexuală. Acum, încă o femeie susține că a fost pipăită de actor.

Vedetă pe Instagram, Claudia Oshry (24 de ani) susține că a fost pipăită de Cuba Gooding Jr la vârsta de 16 ani. Era elevă de liceu și nu a avut curajul să vorbească despre această exeriență. Abia cu o zi înainte ca actorul să se predea poliției din Manhattan, Claudia s-a confesat într-un podcast pe care l-a distribuit online.

„La sfârșitul acelei zile, nu știu dacă m-am considerat o victimă a agresiunilor sexuale, pentru că nu sunt. Dar da, când am fost în liceu, aveam doar 16 ani, Cuba Gooding Jr mi-a pus degetul pe fund, iar eu m-am simțit ciudat”, a dezvăluit tânăra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claudia Oshry (@claudwithnojob) on


Avocatul actorului a reacționat imediat în ziarul Washington Post, declarând că evenimentele incriminate nu au avut loc.

„Cuba spune că nu știe cine este această femeie, dar cu siguranță știe ceva ce nu s-a întâmplat niciodată”, a declarat Mark Heller pentru sursa citată.

Cuba Gooding Jr s-a predat la poliție

Actorul Cuba Gooding Jr (51 de ani) s-a predat la poliția din Manhattan, joi, 13 iunie, la câteva zile după ce a fost acuzat de agresiune sexuală. O femeie de 30 de ani a depus plângere, susținând că a fost pipăită pe sâni, duminica trecută, într-un club din New York.

Actorul a fost arestat în acea zi și predat, în cătușe, Tribunalului din Manhattan. Gooding Jr a pledat nevinovat și așteaptă procesul deschis pe numele lui.

Situația i s-ar putea complica, având în vedere că săptămâna trecută o altă femeie s-a plâns că a fost agresată sexual de actor, în urmă cu 10 ani. Potrivit Page Six, incidentul s-a petrecut într-un restaurant din Manhattan.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Instagram
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies