Prințul Louis a topit inimile simpatizanților Casei Regale la jubileul Reginei

Prințul Louis a topit inimile simpatizanților Casei Regale la jubileul Reginei
Prințul Louis, alături de mama lui, Kate Middleton, la jubileul Reginei. FOTO: Profimediaimages.ro
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 06 Iunie 2022
Data actualizare: 06 Iunie 2022
Prințul Louis de Cambridge a fost preferatul fotografilor la jubileul Reginei Elisabeta a II-a. Strănepotul suveranei i-a dat mari bătăi de cap ducesei Kate Middleton în ultima zi a sărbătorii regale. Cum l-a potolit mama sa.

Prințul Louis a topit inimile simpatizanților Casei Regale în ultima zi a ceremoniei grandioase care a marcat 70 de ani de domnie neîntreruptă a Reginei Elisabeta a II-a. Mezinul familiei a fost preferatul fotografilor la jubileu pentru gesturile sale dulci de copil și privirile ștrengărești.

Kate Middleton a depus un efort serios să-i potolească pornirile jucăușe și strâmbăturile în a patra zi de ceremonii dedicate Reginei.

Prințul Louis s-a amuzat copios pe seama mamei sale, scoțând limba fără reținere și făcând glume în ciuda îndemnului la seriozitate al ducesei. Deși n-am fost acolo, putem spune că strănepotul regal s-a distrat cel mai mult la jubileul Reginei.


FOTO: Getty Images

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Prințul Louis a stat alături de mama și de sora lui în balconul regal, în ultima zi a festivităților dedicate suveranei și a captat toată atenția jurnaliștilor. În plan secund, în spatele ducesei, premierul Boris Johnson a fost deseori atent la grimasele micului prinț.

Strănepotul Reginei e atracția mulțimilor de fiecare dată când iese în public.

Jubileul de platină Reginei, o sărbătoare națională de patru zile, s-a încheiat duminică la Londra cu o paradă militară grandioasă. 

Toate festivitățile, pregătite cu un an înainte, au fost închinate Reginei Elisabeta a II-a, care a sărbătorit 70 de ani de la urcarea pe tronul Regatului Unit.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!