Toate fetele erau înnebunite după cârlionții lui și ochii verzi. Cum arată acum Radu de la Bosquito

Toate fetele erau înnebunite după cârlionții lui și ochii verzi. Cum arată acum Radu de la Bosquito
Citeste mai mult despre: Radu Almasan, Bosquito,
Autor: Redactia
Data publicarii: 22 Octombrie 2019
Data actualizare: 29 Mai 2020
Cine nu a dansat la începutul anilor 2000 pe “Pas cu pas” sau “Hopa Hopa” -  piesele trupei Bosquito? Radu Almășan, fondatorul formației, a avut o mare contribuție la succesul proiectului său -  pe lângă faptul că avea o voce superbă, avea și un look cu totul special.

Cu părul lung și cârlionțat, Radu Almășan era unul dintre cei mai râvniți burlaci în România. Artistul a fost căsătorit, însă a divorțat de soția să în urmă cu mai mulți ani. După câțiva ani petrectuti în Statele Unite, Radu s-a întors în România, unde a început să cânte, din nou, alături de Bosquito. Deși formația nu a mai avut un hit de ani de zile, sălile de concert sunt pline. În 2018, trupa Bosquito a avut peste o sută de spectacole.

În cele mai recente imagini postate pe Instagram, artistul pare că trăiește o frumoasă poveste de dragoste. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Radu Almăşan (@raduquito) pe

Vezi si: În anii ’90 toate adolescentele visau la el. Cum arată în prezent Lucian Viziru, la 6 ani de când a părăsit România

În vârstă de 38 de ani, Radu Almășan arată la fel de bine că la începutul anilor 2000. Tabloidele au pus însa accentul pe faptul că artistul a luat câteva kilograme în plus  și că nu este în cea mai bună formă a să. În ciuda celor câteva kilograme, Radu Almăsan este la fel de fermecător cum îl știm, cu ochii lui verzi și cu pletele rebele.'

Radu a vorbit, în trecut, într-un interviu despre cât de important este aspectul fizic pentru un artist. “Contează cât vrei tu să conteze. Dacă te cheamă Lady Gaga, contează, dacă te cheamă Adele, nu contează. Sunt abordări diferite și pot funcționă ambele. Cred că trebuie să te simți bine în pielea ta, pentru că atunci poți să transmiți arta ta. Pană la urmă, dacă ești artist veritabil, iți pui arta pe primul loc, nu pe tine, a spus în Revista VIP.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos:


Vezi si: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!