• Emisiuni
  • Groapa
  • Când va avea loc marea premieră a serialului Groapa, la PRO TV ȘI VOYO

Când va avea loc marea premieră a serialului Groapa, la PRO TV ȘI VOYO

Când va avea loc marea premieră a serialului Groapa, la PRO TV ȘI VOYO

GROAPA, serialul ce va fi difuzat din toamnă la PRO TV, este o adaptare cu un scenariu incredibil! Românii vor avea oportunitatea de a descoperi modul în care iubirea și îndatoririle, șansele de a îți schimba propriul destin și conexiunile adevărate care există într-o familie pot schimba totul într-un univers în care nu este vreme pentru reguli și prietenii. Primul episod va putea fi urmărit sâmbătă, 16 septembrie, de la 20.00, pe PRO TV ȘI VOYO. 

Cu un casting în care actori cunoscuți, cu multă experiență pe scenă, vor lucra alături de tânăra generație, GROAPA va avea calitatea cinematografică deja cunoscută de către cei de acasă, aducându-le noi scene de acțiune nemaivăzute până acum pe piața locală. 

Astfel, rolul principal masculin îi revine lui Daniel Nuță, în timp ce Teona Stavarachi, o actrița aflată la început de drum, a primit rolul eroinei.

Distribuția este completată de Tudor Istodor, Iulian Postelnicu, Monica Bîrlădeanu, Marius Manole, Dana Rogoz, Maria Buză, Alex Conovaru, Emilian Oprea.

Cântărețul Andrei Bănuță poate fi considerat o surpriză a proiectului, fiind rolul lui de debut într-un serial TV.

„Acolo joacă oameni extraordinari... Mă uit când joacă ei, eu stau după un colț așa și mă uit să învăț. (...) Îmi place de înnebunesc. Mă cheamă Denis în serial și Denis este un băiat care seamănă cumva cu mine, din anumite puncte de vedere. Mie îmi place foarte mult să fac asta, adică sper să ajungă și să treacă de sticla asta faptul că eu chiar o fac din toată inima. Deci nu mă așteptam să-mi placă atât de mult. De abia aștept să vedeți ce o să se întâmple cu personajul meu și cu toate personajele din serialul GROAPA, pe care îl puteți urmări din toamnă pe PRO TV”, a declarat Andrei

„Un nou proiect, un nou început. Un serial plin de acțiune, de tensiune, suspans şi dragoste. Vom descoperi o lume, o familie, cu toate intrigile, iubirile şi comploturile la un loc. Un univers în care toți luptă pentru putere şi doar unul luptă pentru dragostea lui”, a declarat Millo Simulov, Creative Producer

Urmărește primaul episod din GROAPA simultan pe PRO TV și VOYO! Ulterior, serialul va fi disponibil cu 7 zile în avans, exclusiv pe VOYO.

Sursă foto: arhiva PRO TV

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Groapa

Articole pentru emisiune Groapa

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni