• PRO TV
  • Drew Barrymore a mărturisit că nu a mai întreținut relații intime din 2016. Care e motivul abstinenței sale

Drew Barrymore a mărturisit că nu a mai întreținut relații intime din 2016. Care e motivul abstinenței sale

Drew Barrymore a mărturisit că nu a mai întreținut relații intime din 2016. Care e motivul abstinenței sale

Drew Barrymore a făcut recent câteva declarații surprinzătoare pe blogul ei. Actrița în vârstă de 47 de ani a mărturisit că nu a mai întreținut relații intime din anul 2016. 

Starul din filmul "Never Been Kissed" a explicat că, de când s-a despărțit de fostul ei soț, Will Kopelman, tatăl celor două fiice ale sale, în 2016, "nu a reușit să aibă o relație intimă".

Ea a adăugat că nu are nevoie de sex pentru că a învățat că “intimitatea fizică nu înseamnă dragoste”.

"Am avut onoarea și plăcerea de a lucra efectiv asupra mea și de a învăța ce înseamnă să fii părinte, din nou ceva ce nu mi-a fost tocmai clar în copilărie”, a scris ea.

Actrița a declarat că divorțul de Kopelman a făcut-o să fie "precaută" în viața personală, având în vedere că încearcă să le crească pe Olive (10 ani) și Frankie (8 ani) să fie "puternice și să se iubească pe ele însele".

"Sunt pur și simplu într-un loc complet diferit în viața mea și poate că în viitorul apropiat voi avea o relație... dar pur și simplu nu a fost prioritatea mea", a mai scris prezentatoarea talk show-ului “Drew Barrymore Show”, potrivit PageSix

Drew Barrymore a mai scris că se bucură pentru persoanele care reușesc să intre într-o nouă relație după ce divorțează, însă ea are nevoie de mai mult timp pentru a se vindeca după despărțire.

Actrița și-a încheiat postarea afirmând că nu "urăște sexul", ci mai degrabă a "ajuns în cele din urmă la revelația că dragostea și sexul pur și simplu nu sunt același lucru".

Fotografii: Getty Images


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni