Actorul Cuba Gooding Jr, vinovat: a recunoscut că a sărutat cu forța o chelneriță în New York

Actorul Cuba Gooding Jr, vinovat: a recunoscut că a sărutat cu forța o chelneriță în New York
Cuba Gooding Jr, în fața judecătorului. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 14 Aprilie 2022
Data actualizare: 14 Aprilie 2022
Cuba Gooding Jr (54 de ani) a pledat vinovat în cazul agresării sexuale a unei femei din New York, pentru a scăpa de închisoare. Mărturia lui este într-un caz cu acuzații minore, însă actorul mai are de dat răspunsuri în alte trei dosare de abuz sexual.

Cuba Gooding Jr a recunoscut că a „sărutat cu forța” o chelneriță din clubul de noapte Lavo din New York, în 2018. Mărturia vine la trei ani de la momentul arestării sale și îi garantează o pedeapsă minoră, fără privare de libertate, informează The Guardian.

Înțelegerea făcută cu procurorii din acest caz îi permite actorului să munceacă și să continue tratamentul pentru dependența de alcool. Dacă se va conforma cerințelor procurorilor, actorul laureat cu Oscar va scăpa de acuzația penală în termen de șase luni.

Însă, actorul mai are trei dosare de viol și abuz sexual asupra unor femei, deschise în urma unor fapte care s-ar fi petrecut în 2018 și 2019. Până acum a respins toate aceste acuzații.

Gooding Jr a fost arestat în iunie 2019, după ce o femeie de 29 de ani a depus plângere la poliție, potrivit căreia actorul a atins-o pe sâni fără acordul ei.

Câteva luni mai târziu, a fost acuzat în două noi spețe, după ce alte femei au recunoscut că au fost victime ale abuzurilor sale. 

Până acum, actorul de 54 de ani a recunoscut doar că a sărutat cu forța o chelneriță din New York și a negat toate celelalte acuzații. 

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!