Actorul Florin Petrescu, Axinte de la Vacanța Mare, va face muncă în folosul comunității: „Nu mi-e rușine”

Actorul Florin Petrescu, Axinte de la Vacanța Mare, va face muncă în folosul comunității: bdquo;Nu mi-e rușine
Florin Petrescu. FOTO: Facebook Ion Petrescu
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 09 Septembrie 2021
Data actualizare: 09 Septembrie 2021
Greșelile se plătesc, indiferent când vine nota de plată. Actorul Florin Petrescu a dezvăluit că e pregătit să-și ispășească pedeapsa pentru care a fost condamnat cu suspendare.

Florin Petrescu a recunoscut acuzațiile de șantaj formulate de procurorii DNA și a primit o pedeapsă mai mică. În octombrie 2020, actorul a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru șantajarea lui Florin Secureanu, fostul director al Spitalului Malaxa din București.

Florin Petrescu, pe care îl știți și pentru rolul Axinte din Vacanța Mare, trebuie să execute și 60 de zile de muncă în folosul comunității. Pandemia de Covid-19 a amânat executarea pedepsei, însă actorul spune că e pregătit pentru orice.

Încă nu m-au căutat, mai este timp, a fost și pandemie, anul trecut. Dar voi face tot ce mi se cere. Mătur și străzile, dacă e nevoie, nu mi-e rușine! Voi munci toate acele zile. Aștept să fiu repartizat”, a dezvăluit Florin Petrescu pentru impact.ro.

Conform Tribunalului București, actorul trebuie să muncească în folosul comunității „fie la Administrația Domeniului Public și Dezvoltare Urbană Sector 6, fie la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6”, se arată în decizia instanței.

Florin Petrescu a fost acuzat de DNA de șantajarea lui Florin Secureanu, fostul director al Spitalului Malaxa din București. Potrivit procurorilor, actorul ar fi încercat să obțină bani de la acesta, în numele lui Dan Diaconescu, pentru ca mogulul media să înceteze să-l mai menționeze în emisiunile sale. 

În urma acordului semnat, actorul a recunoscut șantajul, iar acum trebuie să se pună la dispoziția angajaților Serviciului de Probațiune. Suplimentar, el trebuie să respecte următoarele reguli:

  • să se prezinte la Serviciul de Probațiune București la datele fixate de acesta;
  • să primească vizitele consilierului de probațiune desemnat cu supravegherea sa;
  • să anunțe, în prealabil, schimbarea locuinței și orice deplasare care depășește 5 zile;
  • să comunice schimbarea locului de muncă;
  • să comunice informații și documente de natură a permite controlul mjloacelor sale de existență.

Fotografii: Facebook Ion Petrescu

Vezi și VIDEO: Prima demascare de la Masked Singer România, sezonul 2. Azi ai prima ediție a emisiunii, de la ora 21:30
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies