Laurențiu Reghecampf nu vrea să mai vorbească despre divorț! Ce a rugat-o pe Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf nu vrea să mai vorbească despre divorț! Ce a rugat-o pe Anamaria Prodan
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 22 Iunie 2021
Data actualizare: 22 Iunie 2021
În urmă cu aproximativ o săptămână, întreaga presă din România a scris că Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan ar fi decis să divorțeze.

„Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, spunea, pe 17 iunie, Laurențiu Reghecampf.

Imediat după apariția acestor declarații, Anamaria Prodan a negat vehement că urmează să divorțeze, afirmând că fostul antrenor de la FCSB a glumit când a vorbit cu jurnaliștii: „Nu este adevărat, nu divorțăm, nici nu se pune problema de așa ceva, ne-am plictisit de subiectul ăsta. Laur nu a declarat că divorțăm, el a glumit, iar cei care au scris-o au dat-o ca fiind serioasă”.

Acum, sexy-impresara a venit cu noi declarații, afirmând că Laurențiu Reghecampf a rugat-o să nu mai vorbească în presă despre mariajul lor, după cum notează Libertatea. „Am vorbit cu Laur și «Gata»! Mi-a spus: «Ana, oprește circul ăsta». Încă o dată, dacă Laur m-a rugat să opresc circul ăsta, pentru că toată lumea își face bani pe imaginea noastră și pe numele nostru. Mi-a spus: «Te implor, nici tu, nici copiii noștri, nu vreau să mai vorbiți nimic. Nu interesează pe nimeni unde suntem, ce mâncăm, unde dormim, unde plecăm, când ne întoarcem. Te implor, Ana, nu le mai da apă la moară». Și așa voi face”, a spus Anamaria Prodan.

foto: Instagram Anamaria Prodan

Vezi și: Genul programului: fotbal! EURO 2020 se vede la PRO TV și pe VOYO
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies