Andrei Aradits și Andreea au avut cea mai neobișnuită petrecere de nuntă! De ce nu au făcut poze în ziua cea mare                                     

Andrei Aradits și Andreea au avut cea mai neobișnuită petrecere de nuntă! De ce nu au făcut poze în ziua cea mare
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 13 Octombrie 2021
Data actualizare: 13 Octombrie 2021
Actorul Andrei Aradits și Andreea, soția sa, sunt căsătoriți de 17 ani, iar dragostea dintre ei continuă să fie la fel de intensă. Recent, Andrei și-a amintit, cu drag, despre începutul relației lor și modul atipic în care a cerut-o de nevastă pe femeia iubită. 

Andrei Aradits nu este adeptul ceremoniilor fastuoase și a petrecerilor zgomotoase. Din fericire, nici soția sa nu a visat vreodată la o petrecere de nuntă cu sute de invitați, iar modul în care cei doi au sărbptorit după ce și-au unit destinele a fost, cu adevărat, unul ieșit din tipare. 

Actorul a dezvăluit, într-un interviu acordat publicației Viva!, modul în care a cerut-o pe Andreea în căsătorie, dar și locul în care au sărbătorit! 

"Tocmai ce se căsătoreau niște cunoștințe. Eram în bucătărie și-i bârfeam. Ne minunam de ce fel de tămbălău sunt oamenii capabili la asemenea evenimente – restaurant, invitații, formație, rochie, flori, nași, meniu… tot haosul care preschimbă sensul profund al evenimentului dintr-o promisiune, un jurământ, într-o zdrăngăneală petrecăreață costisitoare, obositoare și vulgară. Și cred că eu am zis: „Ce tare ar fi să ne facem nunta… la Mac!. Și ea s-a uitat la mine și a zis: „Hai!. Era miercuri, sâmbătă ne-am căsătorit", a povestit Andrei. 

Mai mult decât atât, Andrei a mărturisit că nu deține multe fotografii din ziua nunții, dar probabil acest lucru nu este la fel de important pentru el în comparație cu amintirile neprețuite pe care le are din acea zi minunată. 

"Nu prea avem poze…Cred că am una de la Mac. Ce să simt? Zâmbesc. Apoi mă uit la soție, pentru că e mai important să mă uit la ea, acum, decât la pozele de atunci", a povestit Andrei. 

Vezi și: Squid Games pe TikTok
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!