Anna Kournikova, imagine rară cu fetița cea mică. Masha este copia mamei sale

Anna Kournikova, imagine rară cu fetița cea mică. Masha este copia mamei sale
Autor: Diana Oprea
Data: 17 Septembrie 2020
Fosta jucătoare de tenis, Anna Kournikova, în vârstă de 39 de ani, și partenerul ei de viață, cântărețul Enrique Iglesias, își expun mai rar copiii pe rețelele sociale. Fiecare apariție este întâmpinată de fani cu sute de mii de aprecieri. 

Mezina Masha are aproape opt luni și a moștenit trăsăturile mamei sale. Ultima dată, Anna a apărut într-o poză cu ea, pe când micuța avea doar două luni. În imaginea postată recent pe Instagram, ea poartă o rochie sport albă de la Polo Ralph Lauren și are părul prins în codițe. 

Citește și

Wimbledon, iată-mă”, a scris mama ei, sugerând în glumă că micuța ar putea să-i pășească pe urme, practicând în viitor același sport. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wimbledon, here I come...???? ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

A post shared by Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova) on

Printre primele comentarii a fost cel al tatălui. Enrique Iglesias a scris pur și simplu ”a mea”, adăugând un zâmbet și o inimă roșie. Fanii s-au alăturat imediat, lăsând nu mai puțin de 4.000 de comentarii. Mulți au observat asemănarea cu mama ei. 

Micuța Anna Kournikova!”, ”mini mama”, Este copia ta, Anna!”, au scrii unii admiratori. 

Cuplul Anna Kournikova și Enrique Iglesias sunt împreună de peste 18 ani. Fata lor cea mică, Masha, a venit pe lume la sfârșitul lunii ianuarie. Anna a fost cea care i-a ales numele rusesc, iar cântărețul a fost încântat de idee. Cele două vedete mai au împreună doi copii, de aproape trei ani, gemenii Lucy și Nicholas. (vezi galeria foto)

Anna Kournikova este un nume celebru în lumea tenisului. Ea s-a aflat pentru o vreme în Top 10 mondial, fiind pe poziția a opta.

Sursă foto: Getty Images, Instagram annakournikova

Vezi și: 


 

FULLSCREEN
Anna Kournikova, imagine rară cu fetița cea mică. Masha este copia mamei sale
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies