Bianca Drăgușanu, cu o coroniță de … hârtie igienica pe cap pe rețelele de socializare

Bianca Drăgușanu, cu o coroniță de hellip; hârtie igienica pe cap pe rețelele de socializare
Citeste mai mult despre: Bianca Dragusanu,
Autor: Doina Goanta
Data: 11 Aprilie 2020
Hârtia igienica este, cu siguranță, vedeta pandemiei de coronavirus. Unii fac jonglerii cu ea, alții o folosesc la activități sportive, însă Bianca Drăgușanu a adus-o la rang de fashion.

Are un milion de followeri pe Instagram și recunoaște că mare parte din veniturile sale sunt rezultatul reclamelor de pe rețelele de socializare. Ca să își distreze fanii, Bianca Drăgușanu recurge la tot felul de strategii. 

De data asta, ca să își mărească numărul de fani de pe TikTok, vedeta a apărut într-o ipostază inedită: și-a făcut o coroniță din suluri de hârtie igienică.

Bianca Drăgușanu a postat filmuletul și în story, spre deliciul followerilor de pe Instagram. Vedeta are comentariile de pe Instagram închise, așa că fanii nu pot să își exprime părerea în legătură cu ceea ce postează.

 “Eu am contracte foarte bune din Instagramul meu și câștig peste 10.000 de euro din tot ce se întâmplă acolo. Minim. Scris pe foaie, pentru care plătesc taxe. Când vine Black Friday fac și 20.000! Ați înțeles? Eu trebuie să am tot timpul Instastory!”, a spus Bianca Drăgușanu mai demult.

FULLSCREEN
Bianca Drăgușanu, cu o coroniță de … hârtie igienica pe cap pe rețelele de socializare
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO