Britney Spears a pozat fără haine la doar o zi după ce a scăpat de sub tutela tatălui ei

Britney Spears a pozat fără haine la doar o zi după ce a scăpat de sub tutela tatălui ei
Britney Spears. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 01 Octombrie 2021
Data actualizare: 01 Octombrie 2021
Britney Spears jubilează după ce a reușit să-l înlăture pe tatăl ei din „toate aspectele vieții sale”. Cântăreața a sărbătorit ieșirea de sub tutela lui Jamie Spears cu o ședință foto în apa oceanului, fără haine pe ea.

Britney Spears trăiește la maximum după ce și-a recăpătat viața, ținută în frâu de tatăl ei vreme de 13 ani. Cântăreața de 39 de ani și-a surprins admiratorii cu o serie de fotografii pe care mulți le-ar considera indecente.

Însă, aproape 2,3 milioane de fani au apreciat curajul de a-și exprima fericirea în felul ei.

Îmi place să te văd fericită și liberă! Meriți asta. Te iubesc, B”, i-a transmis milionara Paris Hilton.

Altă admiratoare i-a sugerat să-și facă un cont pe OnlyFans, unde ar avea un succes nebun. De ce? Iată pozele în care apare dezbrăcată!

O joacă în Pacific nu a făcut rău nimănui. Psss, nu am editat nicio poză”, a scris artista în dreptul pozelor lipsite de inhibiții.

Britney și-a folosit prima zi fără tutela lui Jamie pentru a posta nuduri, iar eu sunt inspirată”, a transmis o admiratoare.

Britney Spears a obținut în instanță dreptul de a-și controla singură averea, cariera muzicală și viața privată. O judecătoare din Los Angeles a anulat tutela tatălui ei, după 13 ani. Motivele deciziei AICI.

Fotografii: Getty Images/@britneyspears

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies