Ce s-a aflat despre presupusa despărțire dintre Sara Carbonero și Iker Casillas

Ce s-a aflat despre presupusa despărțire dintre Sara Carbonero și Iker Casillas
sursa foto: Getty Images
Data publicarii: 11 Martie 2021
Data actualizare: 11 Martie 2021
Presa din Spania a scris despre despărțirea iminentă dintre Iker Casillas și Sara Carbonero, însă informații noi au apărut între timp, despre acest subiect. 

Revista Lecturas a publicat un articol în care se spunea că cei doi locuiesc separat de mai multe luni. Iker Casillas ar fi luat decizia de a se muta într-o altă locuință, în La Finca.

La câteva ore după apariția acestui material, surse din apropierea cuplului au negat informația pentru publicația Hola!, declarând că cei doi sunt foarte uniți, mai ales în această perioadă dificilă din punct de vedere al sănătății.

În urmă cu câteva săptămâni, s-a anunțat că Sara Carbonero se confruntă din nou cu anumite probleme de sănătate care au legătură cu latura oncologică. Pe perioada spitalizării, fostul fotbalist nu s-a despărțit de ea. 

În mai 2019, frumoasa vedetă a fost diagnosticată pentru prima dată cu cancer ovarian, la scurt timp după ce soțul ei, Iker Casillas a suferit un atac de cord. A urmat o perioadă în care a făcut ședințe de chimioterapie, perioadă în care a suferit o transformare fizică impresionantă.  

Sara Carbonero și Iker Casillas sunt împreună din 2009 și au doi copii, pe Martin și pe Lucas.  

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe https://voyo.protv.ro/

FULLSCREEN
Ce s-a aflat despre presupusa despărțire dintre Sara Carbonero și Iker Casillas
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies