Ce s-a întâmplat la filmările clipului lansat de Loredana Groza alături de mai mulți maneliști

Ce s-a întâmplat la filmările clipului lansat de Loredana Groza alături de mai mulți maneliști
Citeste mai mult despre: Loredana Groza, Alex Ceausu, Costi Ionita,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 06 Mai 2021
Data actualizare: 31 Mai 2021
La finalul lunii aprilie, Loredana Groza a uimit pe toată lumea când a lansat două melodii alături de mai mulți maneliști, printre care Jador, Florin Salam și Culiță Sterp.

Noua „ispravă” a Loredanei, făcută cu ajutorul lui Costi Ioniță, a ajuns rapid numărul 1 în trending, însă a primit și foarte multe critici din partea fanilor.

Acum, la aproximativ două săptămâni de la lansare, regizorul Alex Ceaușu a vorbit despre povestea muzicală care a avut două părți: „Fericire” și „Bună dimineața”.

„Am stabilit anumite detalii cu Costi Ioniţă. Ideea a plecat de la el. În cel de-al doilea videoclip, soliștilor li s-a cerut să vină îmbrăcaţi în alb. Fuseseră anunţaţi în mod expres despre asta. Li s-au cerut sacouri albe, cămăşi albe, pantaloni albi. Nişte îngeri! M-am luat cu mâinile de păr când i-am văzut cum au venit îmbrăcați! Nu puteam rata ora de filmare stabilită, aşa că am rezolvat cum m-am priceput mai bine. Mi-am sunat un prieten, un designer, căruia i-am cerut ajutorul. A început să râdă şi mi-a făcut rost de vreo trei sacouri cu revere negre. Toate mărime mare, XXL. Mă și mir că le-a găsit într-un timp atât de scurt. Cei care au încălcat regulile stabilite pot fi cu uşurinţă descoperiţi, dacă priviţi cu atenţie clipul. Fiindcă sacourile cu revere negre ies în evidenţă. Nici nu se putea altfel. Am mai încercat să-l pun pe unul să-l ţină pe umeri pe altul, să se joace cu el, dar tot nu poţi face minuni. Aşa că nici nu vreau să le mai spun numele. În schimb, voi spune doar atât: Jos pălăria pentru Vali Vijelie, Adi de la Vâlcea și Jean de la Craiova, care au venit ca ginerică de la nuntă”, a spus Alex Ceaușu.

foto: PR Cat Music; Instagram Loredana Groza

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies