Cleopatra Stratan și Edward Sanda au sărbătorit un an de la nuntă. Ce mesaje emoționante și-au transmis cei doi

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au sărbătorit un an de la nuntă. Ce mesaje emoționante și-au transmis cei doi
Citeste mai mult despre: Cleopatra Stratan, Edward Sanda,
Data publicarii: 16 August 2022
Data actualizare: 16 August 2022
Legătura dintre Cleopatra Stratan și Edward Sanda este la fel de solidă ca în prima zi. De curând, cei doi tineri au sărbătorit un an de când și-au spus "Da" în fața Domnului, ocazie cu care și-au transmis și câteva mesaje emoționante de dragoste pe rețelele sociale.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda trăiesc o poveste de iubire care a rămas la fel de puternică ca în prima zi. Și-au unit destinele la doar un an și ceva de relație, în data de 15 august 2021, semn că iubirea dintre ei a progresat rapid, iar zilele trecute au sărbătorit prima aniversare ca soț și soț - un an de la nuntă.

Întrucât evenimentul este unul cu adevărat special pentru tinerii îndrăgostiți, Cleopatra Stratan și Edward au ținut să sărbătorească ziua și cu o dedicație făcută pe rețele sociale, unde îi urmăresc mii de fani.

Pentru soțul ei, Cleopatra Stratan a publicat o fotografie de la nuntă, în care apare în rochie de mireasă alături de Edward, împreună cu un mesaj de dragoste, scurt, dar emoționant:

"Te iubesc dintotdeauna pentru totdeauna! Astăzi împlinim 1 an de când ne-am unit oficial destinele!"

La rândul său, Edward a publicat o fotografie alături de cântăreață pe contul său de Instagram, însoțită de un mesaj de apreciere și iubire pentru cea pe care o numește șotie:

"1 an plin de trăiri și sentimente unice! Mulțumesc că exiști în viața mea în fiecare zi! Te iubesc".

Sursă foto: Instagram
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies