Copiii lui Britney Spears refuză să o vadă. Cântăreața nu și-a mai văzut băieții de luni întregi

Copiii lui Britney Spears refuză să o vadă. Cântăreața nu și-a mai văzut băieții de luni întregi
Data publicarii: 08 August 2022
Data actualizare: 08 August 2022
Se pare că Britney Spears trece printr-o altă perioadă dificilă, întrucât nu și-a mai văzut copiii de luni bune, după ce, potrivit spuselor fostului ei soț, Kevin Federline, cei doi adolescenți refuză să o vadă.
Dezvăluirile legate de relatia vedetei, în vârstă de 40 de ani, cu cei doi copii ai săi au fost făcute de fostul soț într-un interviu acordat unei publicații celebre. Potrivit acestuia,  Sean Preston Federline (16 ani) și Jayden Federline (15 ani) își evită mama de luni întregi și chiar au refuzat să participe la nunta cântăreței pop cu  Sam Asghari, ce a avut loc primăvara aceasta.


Motivul ar fi faptul că cei doi adolescenți se simt inconfortabil cu pozele nude postate de Britney Spears pe rețelele sociale.
 
"Încerc să le explic: "Uite, poate că acesta este doar un alt mod în care încearcă să se exprime. Dar asta nu înseamnă că nu le face rău. Este greu. Nu-mi pot imagina cum e să fii un adolescent care trebuie să meargă la liceu", a declarat fostul soț al artistei pentru Page Six.
 
În fata acestor acuzații, Britney Spears a oferit un răspuns lung pe rețelele sociale, în care explica că singurul motiv pentru care copiii ei se află în tutela tatălui este pentru că mama sa a sfătuit-o să facă astfel, iar relația deficitară dintre ei se s-a instalat dinainte de a posta ea pe Instagram:
 
"Mă întristează să aud că fostul meu soț a decis să discute despre relația dintre mine și copiii mei....După cum știm cu toții, să crești băieți adolescenți nu este niciodată ușor pentru nimeni ... Mă îngrijorează faptul că motivul se bazează pe Instagramul meu ... a fost cu mult înainte de Instagram ... Le-am dat totul. Doar un singur cuvânt: Dureros... O voi spune... Mama mea mi-a spus: "Ar trebui să lași băieții să stea cu tatăl lor". Împărtășesc acest lucru pentru că pot. Să aveți o zi bună, oameni buni!!!"

Nici actualul soț al lui Britney Spears nu a păstrat tăcerea, acesta și-a apărat soția într-o postare în care îl acuză pe fostul soț al acesteia că nu a muncit nicio zi din viața lui în ultimii 15 ani și că nu are dreptul să facă astfel de declarații:
 
"Nu există nicio dovadă în declarația sa cu privire la distanțarea copiilor și este iresponsabil să facă această declarație în mod public. Băieții sunt foarte deștepți și vor împlini în curând 18 ani, când vor putea lua propriile decizii și poate că în cele din urmă își vor da seama că partea "grea" a fost să aibă ca model de urmat un tată care nu a lucrat prea mult în ultimii 15 ani",  a declarat Asghari, în vârstă de 28 de ani, pe pagina sa de Instagram. "
 
În ciuda refuzului băieților de a-și vedea mama, autorea hitului "Toxic" a dat dovada că vrea să fie aproape de cei doi. În iunie, aceasta a cumpărat o proprietate în Los  Angeles, nu departe de locul unde locuiește K-Fed împreună cu adolescenții, soția sa Victoria, cei doi copii ai lor și ceilalți doi copii ai săi dintr-o altă relație anterioară.
 
Britney Spears și Kevin Federline au fost căsătoriți între 2004 și 2006, iar relația lor a fost redată într-un reality show numit "Britney and Kevin Chaotic".

Sursă foto: Getty Images
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies