Cristi Borcea pălmuit în pușcărie de Giovanni Becali? Dezvăluiri incredibile: „Plângea în hohote”

Cristi Borcea pălmuit în pușcărie de Giovanni Becali? Dezvăluiri incredibile: Plângea în hohote
Citeste mai mult despre: Cristi Borcea, giovanni becali, Ioan Becali,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 07 Iulie 2020
Data actualizare: 07 Iulie 2020
În urmă cu mai mulți ani, oamenii din fotbal ajungeau după gratii în „Dosarul Transferurilor”, printre afaceriștii care au făcut pușcărie regăsindu-se Cristi Borcea, George Copos, Gigi Nețoiu și Giovanni Becali.

Dintre cei amintiți, Cristi Borcea a stat cei mai mulți ani în închisoare, iar în prima perioadă de detenție a împărțit celula cu frații Becali, Victor și Giovanni. La acea vreme chiar au apărut în presă informații potrivit cărora Borcea și Giovanni ar fi trecut prin momente tensionate, deoarece fostul șef de la Dinamo București s-a gândit să se sinucidă.

Deși niciuna dintre părțile implicate nu au dorit să comenteze pe marginea acestui subiect, jurnaliștii de la Playtech afirmă că au aflat informații incredibile legate de așa zisa ceartă dintre Giovanni Becali și Cristi Borcea.

„Cristi o luase razna de câteva zile, plângea, spunea că nu mai suportă. Giovanni și Victor au încercat să îl liniștească, însă fără nicio șansă. La un moment dat, Borcea a zis că nu mai suportă, că el se omoară, că nu poate trăi așa. Atât i-a trebuit lui Giovanni: s-a ridicat de pe scaun și a început să îl înjure, să îl lovească. Nu i-a dat o palmă, ci l-a scuturat bine de tot. I-a spus că e un laș, că e fătălău. Că asta vrea el să lase copiilor lui moștenire? Moștenirea de sinucigaș, care aduce ghinion pentru multe generații. Borcea nu a ripostat, decât plângea. Plângea în hohote. El este un om extrem de libertin, un om care nu a respectat niciodată regulile sociale, care a făcut întotdeauna ceea ce a vrut. Să îi iei libertatea, să îl înconjori cu gratii și să îi spui ce să facă e ca și cum bagi cuțitul în el. Îl omori cu zile. Dacă a reușit să treacă peste detenție, omul ăsta este suficient de puternic încât să facă ce vrea în viață”, ar fi spus pentru sursa citată un apropiat al lui Cristi Borcea.

foto: Agerpres

Vezi și: ShARE ÎN BUCATE - Lava Cake
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies