Cum arată acum Miss Columbia, fostul supermodel care a rămas fără un picior

Cum arată acum Miss Columbia, fostul supermodel care a rămas fără un picior
Data publicarii: 27 Ianuarie 2022
Data actualizare: 27 Ianuarie 2022
Daniella Alvarez, celebrul fost model în vârstă de 33 de ani, care a câștigat titlul de Miss Columbia în 2011, a trecut prin clipe grele după ce în 2020 a fost operată la abdomen pentru îndepărtarea unui nodul.

Și cum în viață un rău nu vine niciodată singur, după intevenție, Daniella Alvarez a suferit o complicație gravă, primind un diagnostic dur. Ischemia apărută din cauza primei intervenții i-a determinat pe medici să ia o decizie drastică: amputarea întregii gambe a piciorului stâng.

Modelul a înfruntat cu stoicism drumul extrem de furtunos al vieții sale, mai ales că de-a lungul timpului, Daniella a mai trecut și prin alte intervenții realizate de chirurgici cu scopul de a-i menține mobilitatea picioarelor.

Citește și: Model Playboy cu probleme în amor: „Mi s-a spus că intimidez bărbații cu frumusețea mea”

Ambițioasă și extrem de puternică, Daniella a refuzat constant să creadă că nu va mai putea avea o viață normală. Dincolo de ajutorul incontestabil al medicilor, de sprijinul familiei, dansul, se pare că a fost cel mai bun medicament. 

La doar două săptămâni după ultima intervenție, modelul a reușit să facă primii pași, însă nu oricum, ci în ritmuri de muzică latino. Astfel, recuperarea a fost mai plăcută și mai ușoară.

Mesajul Daniellei pentru noi este unul clar și cu impact: “în viață, în ciuda tuturor lucrurilor rele care ți se pot întâmpla, nu trebuie să cedezi. Pentru mine, dansul este viață, este pasiune, e modul meu de a spune o poveste, prin expresivitatea mea, prin creativitatea mișcărilor corpului meu. Mai mult de atât, mișcarea mă ajută să îmi păstrez inima sănătoasă ca ea să bată puternic și cu dragoste pentru tot ce-i mai frumos în jurul meu”.

Foto: Instagram/Facebook

Vezi și: 

Wine Trips România S2E9 | Mircea Radu a aflat secretul vinurilor albe și rose ale Cramei Jidvei
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!