Cum arată fiica Mirelei Oprișor. Ana s-a transformat într-o domnișoară foarte simpatică

Cum arată fiica Mirelei Oprișor. Ana s-a transformat într-o domnișoară foarte simpatică
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 09 Septembrie 2021
Data actualizare: 09 Septembrie 2021
Mirela Oprișor este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate actrițe din România. Rolul haioasei Aspirina din serialul „Las Fierbinți” i-a adus și o mai mare popularitate.

În timp ce mulți i-au urmărit parcursul profesional, puțini oameni cunosc detalii despre viața ei personală. Mirela Oprișor, în vârstă de 48 de ani, este căsătorită cu dramaturgul, scriitorul și actorul Mimi Brănescu, în vârstă de 47 de ani, și au împreună o fată pe nume Ana, în vârstă de 14 ani. 

Actrița și soțul ei sunt mai discreți când vine vorba despre afișarea pozelor cu fiica lor pe rețele sociale. Recent, însă, Mirela Oprișor și-a surprins fanii de pe Instagram, postând o fotografie cu Ana, scriindu-i „La mulți ani!”. Ana Brănescu s-a transformat într-o adevărată domnișoară și seamănă mult cu celebra sa mamă. 

Într-un interviu pentru mamadeprofesie.ro, Mirela Oprișor a povestit despre felul în care Ana i-a schimbat viața.  

„Ana ne-a făcut o mare surpriză. Timp de șapte luni am știut că îl vom avea pe Petru. Și acum îmi amintesc momentul nașterii. Cred că întregul personal al spitalului era în jurul meu, chiar și un psiholog, pentru că nimeni, nicio clipă, nu s-a așteptat să nasc o fată. Se spune că un astfel de incident poate avea un impact emoțional foarte mare asupra mamei, tocmai de aceea era necesar și un psiholog”.

„Nu există un cuvânt, o frază care poate reuni cu exactitate sentimentele pe care i le port. Este viața mea. Pe lângă faptul că nu concep viața fără ea, nici măcar nu-mi mai amintesc cum era înainte. Singurul meu regret este faptul că nu am avut mai mulți copii”, a mai spus actrița în același interviu.

Povestea de dragoste dintre Mirela Oprișor și Mimi Brănescu este un foarte frumoasă. Cei doi s-au cunoscut în facultate, iar după câțiva ani de la terminarea studiilor au întemeiat o familie. Ei fac o echipă perfectă nu doar acasă, ci și la serviciu, întrucât sunt colegi de muncă, Mimi fiind scenaristul serialul „Las Fierbinți”.

Citește și: Cum s-au cunoscut Mirela Oprișor și soțul ei, Mimi Brănescu. ”Te-am văzut frumos și pe tine te-am ales”


Sursă foto: Facebook/ Instagram/ mirelaoprisor

Vezi și: 


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies