Emme, fiica lui Jennifer Lopez, aspru criticată pentru felul în care se îmbracă

Emme, fiica lui Jennifer Lopez, aspru criticată pentru felul în care se îmbracă
Citeste mai mult despre: emme, critici, Jennifer Lopez, vedete,
Data publicarii: 26 Ianuarie 2022
Data actualizare: 15 Aprilie 2022
Toți părinții știu cât de dificilă e comunicarea cu un adolescent… Iar Jennifer Lopez pare să înțeleagă cel mai bine acest lucru.

Emme e o fire rebelă, iar felul în care ea se îmbracă explică asta cel mai bine. Nu-i de mirare că outfiturile adolescentei au ajuns să o jeneze de-a dreptul pe celebra ei mamă. 

În plus, Emme (13 ani) se confruntă în ultimul timp cu un val imens de critici și cu toate acestea, adolecenta nu dă vreun semn că ar vrea să-și schimbe garderoba.

J.Lo este cu siguranță una dintre cele mai vizate și mai fotografiate vedete internaționale – vedeta nu poate deschide nicio fereastră a casei sale fără ca vreun paparazzi să nu o vadă. Dar și mai greu e atunci când Emma e surprinsă de aceștia în outfit-uri neinspirate, creându-i probleme de imagine.

Cu siguranță că admiratorii divei latino se așteaptă ca Emme să fie la fel de stylish ca ea, însă, se pare că ținutele în vogă ale mamei nu-i dau niciun imbold creativ.

Citește și: Jennifer Lopez, în sutien și cu abdomenul la vedere pe scenă. Outfitul incendiar în care a apărut în fața a sute de oameni

După ce J.Lo s-a recuplat anul trecut cu fostul ei logodnic, Ben Affleck, paparazzii o urmăresc aproape zilnic. Deși vedeta încearcă să-și protejeze copiii și intimitatea, acest lucru este, din păcate, imposibil.

Jennifer arată mereu ca scoasă din cutie și se laudă cu un corp superb la cei 52 ani ai săi. Fără doar și poate, artista e considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, însă Emme e într-o completă antiteză cu vedeta.

De aceea, ea a devenit ținta unor comentarii răutăcioase. Totul a început după ce adolescenta și-a vopsit părul în nuanțe de albastru și a început să poarte haine în combinații complet nenspirate: pantaloni oversize, pulovere largi cu aspect uzat, chiar și pantofi butucănoși complet nepotriviți pentru o fată. 

Fotografiile Emmei făcute de paparazzi s-au viralizat rapid așa că, mulți s-au grăbit să comenteze look-ul fetei. 

Cât mai urgent trebuie să ia atitudine, îmbrăcămintea ei e horror”. „Când ești dependentă de chirurgia plastică, adevărata ta genă te dă de gol. Copiii tăi demostrează asta cel mai bine”, „fata a moștenit urâțenia tatălui ei (Marc Anthony)”, „ce nas are fata”, „ce nas mare și ce ținute oribile poartă Emme”, i-au scris nemulțumiți internauții.

Foto: ProfimediaImages

Vezi și:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies