Eveniment emoționant în familia Antoniei! La 10 ani, fiica ei a primit Prima Comuniune la catolici

Eveniment emoționant în familia Antoniei! La 10 ani, fiica ei a primit Prima Comuniune la catolici
Citeste mai mult despre: Antonia, Antonia fiica, Maya,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 20 Iulie 2021
Data actualizare: 24 Iulie 2021
“Oficial, cea mai fericită femeie din lume!”, asta simte și spune Antonia de fiecare dată când este în preajma copiiilor săi. 

La 32 de ani, îndrăgita artista are trei copii. Maya Rosaria este fiica Antoniei din căsnicia cu Vincenzo Castellano, iar Dominic și Akim sunt băieții pe care îi are cu Alex Velea. 

În weekend a avut loc un eveniment extrem de important în familia Antoniei. Fetița ei, care este de religie catolică, a avut parte de Prima Comuniune, cunoscută și ca Prima Sfântă Împărtășanie la catolici. 

Artista a postat pe contul de Instagram câteva imagini de la ceremonie. Maya a arătat ca un înger în ținuta albă cu broderi aurii și coroniță de flori pe cap. De la eveniment nu au lipsit nici frații ei, Dominic și Akim. Antonia a arătat impecabil într-o rochiță albă, scurtă, din dantelă. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)

Mămica Antonia radiază de fericire în imaginile publicate pe Instagram, iar fanii i-au lăsat nemumărate comentarii și inimoare. Printre ei, s-au numărat și vedete ca Andreea Esca sau Anca Serea. 

“Prima Comuniune! Ce drăguț! Felicitări”, “Cei mai frumoși copilași!”, “Ce îngerași!”, “Ce frumos a crescut Maya!”, “Superbă fetița! Seamănă perfect cu tine”, i-au scris fanii Antoniei pe contul de Instagram. 

Maya a avut parte de Prima Sfântă Împărtășanie cu o lună înainte de a împlini 11 ani. Prima Împărtășanie este precedată de o perioadă de pregătire spirituală prin care copiii sunt ajutați de preot să conștientizeze importanța momentului. 

Fotografii: Instagram

Vezi și VIDEO: 


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies