INNA i-a făcut cadou prietenei ei mașina visurilor

INNA i-a făcut cadou prietenei ei mașina visurilor
Citeste mai mult despre: Inna, Anca Buldur, cadou, masina,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 19 Noiembrie 2020
Data actualizare: 19 Noiembrie 2020
Așa prieteni să tot ai! INNA și-a surprins cea mai bună prietenă cu un cadou la care mulți nici n-ar îndrăzni să viseze. Mai exact, o mașină nou-nouță, de culoare roz, în valoare de peste 20.000 de euro.

Norocoasa este Anca Buldur, tânăra care are grijă ca INNA să arate impecabil de fiecare dată. Cele două se cunosc de 15 ani, iar Anca i-a fost alături de la începutul carierei. 

În “Dance Queen’s House”, casa în care INNA s-a izolat și compune muzică alături de cei mai tari producători, a fost Pink Day, zi inspirată de Anca și dedicată ei. Cu această ocazie, INNA i-a făcut cadou Ancăi mașina visurilor ei: un Fiat Abarth, de culoare roz. 


 

“Anca este un om extraordinar, bun, cald, care mi-a fost mereu alături, așa că am decis ca una dintre zilele din casă să fie pink day, culoarea ei preferată. Toți ne-am îmbrăcat în roz, iar ea a crezut că este complicele unei surprize pentru mine, când de fapt, ea a fost cea surprinsă. A fost cu lacrimi de fericire și mă bucur că am putut să îi ofer cadou mașina visurilor ei…roz”, a spus INNA.

Cea mai bună prietenă a INNEI a izbucnit în lacrimi când a văzut surpriza pregătită de artistă. “Ieri s-a lăsat cu lacrimi ... de bucurie! Nu mi-am imaginat vreodată așa cadou, așa zi plină de emoții Încă mă ciupesc și mă uit la vlog întruna pentru că nu realizez ce s-a întâmplat! Vă multumesc din tot sufletul meu roz”, a scris make-up artistul pe contul de socializare.

 
Toată acțiunea apare în vlogul postat pe canalul de YouTube al INNEI în playlist-ul Dance Queen’s House. În playlistul primelor 16 episoade, INNA vorbeşte despre operaţii estetice, cade în piscina din curtea casei, face o plimbare cu skateboard-ul in Fierbinţi, răspunde unor întrebări incomode, dar face şi sesiuni muzicale. INNA are peste 6.2 milioane de abonaţi, dar şi pe Instagram (2.9 milioane de followers) şi Facebook (peste 10 milioane de fani). Vlogurile sunt traduse în engleză şi spaniolă.

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Mitzuu: „Crush-ul meu e Antonia!”

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies