Irinel Columbeanu scrie o carte în care vorbește deschis despre relațiile sale cu femei celebre

Irinel Columbeanu scrie o carte în care vorbește deschis despre relațiile sale cu femei celebre
Irinel Columbeanu se destăinuie în cartea sa autobiografică. FOTO: Agerpres
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 24 Martie 2021
Data actualizare: 31 Mai 2021
Irinel Columbeanu a ajuns la ceas de bilanț și pregătește o mutare surprinzătoare. Fostul miliardar de la Izvorani pregătește dezvăluiri incredibile despre relațiile pe care le-a avut cu femeile din viața lui.

În vârstă de 63 de ani, Irinel Columbeanu lucrează intens la un volum autobiografic, în care vrea să-și pună viața pe tavă. Omul de afaceri s-a confesat celor de la playtech.ro și a dezvăluit că este gata să dea detalii intime despre viața personală.

Da, este adevărat, este o carte care se inspiră din fapte reale ale vieții mele. În ea o să scriu și o să vorbesc despre viața mea personală. Evident că o să povestesc și despre relațiile pe care le-am avut cu diverse femei celebre sau mai puțin celebre de până acum”, a confirmat Irinel Columbeanu.

Omul de afaceri, care și-a văzut averea de-o viață risipită în câțiva ani, a avut relații de durată cu femei precum Romanița Iovan, Anna Lesko și Monica Gabor. Cu ultima dintre ele s-a căsătorit și a făcut o fetiță, Irina, care azi trăiește cu mama ei peste Ocean.

Irinel Columbeanu a divorțat cu scandal de Monica Gabor, dar a dezvăluit, în emisiunea La Măruță, că este femeia cu care s-ar împăca oricând.

Irinel Columbeanu, Monica Gabor și fiica lor, Irina. FOTO: Agerpres

Omul de afaceri de la Izvorani a avut o relație lungă și cu Anna Lesko, cu care a rămas prieten mult timp după separare.

Irinel Columbeanu, falimentul care i-a schimbat complet viața

Omul de afaceri avea o avere de circa 150 de milioane de euro în cursul anului 2007, însă a pierdut aproape tot ce deținea din cauza unor investiții nereușite. Din cauza datoriilor, a rămas și fără vila din Izvorani și a fost nevoit să se mute într-un apartament cu două camere din cartierul bucureștean Colentina. 

Intervievat de Vorbește lumea, Irinel Columbeanu a declarat că nu l-a interesat niciodată acumularea de averi, dar a recunoscut că „sunt unele avantaje pe care le descoperi atunci când ești eliberat de grijile bănești”.

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro.

Fotografii: Agerpres/PRO TV

Vezi și VIDEO: 

  • Irinel Columbeanu scrie o carte în care vorbește deschis despre relațiile sale cu femei celebreVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies