Johnny Depp, surprins cu o femeie misterioasă în Italia. Fanii au crezut că e noua iubită

Johnny Depp, surprins cu o femeie misterioasă în Italia. Fanii au crezut că e noua iubită
Citeste mai mult despre: Johnny Depp, Amber Heard, Johnny Depp iubita,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 19 Iulie 2022
Data actualizare: 19 Iulie 2022
Johnny Depp e urmărit la tot pasul de paparazzi, iar imaginile cu el și o roșcată misterioasă au făcut recent înconjurul lumii. 

Actorul are contracte pe bandă rulantă după ce și-a reabilitat numele și a câștigat procesul intentat fostei sale soții, Amber Heard. Johnny Depp se pregătește deja pentru o nouă peliculă și are concerte în toată Europa alături de chitaristul Jeff Beck.

Fanii speră acum ca idolul lor să-și găsească liniștea în brațele unei domnișoare care să-l aprecieze. 

Recent, actorul a fost fotografiat alături de o roșcată misterioasă, iar internauții au presupus că femeia ar fi noua lui iubită. 

TMZ a aflat identitatea roșcatei care l-a însoțit la un concert în Italia și se pare că relația lor este strict profesională. 

Femeia alături de care Depp a fost fotografiat la concertul din Vittoriale, Italia, este o profesoară de franceză. Aceasta îl ajută pe actor să-și perfecționeze limba franceză pentru următorul său film, în care îl va interpreta pe Regele Ludovic al XV-lea.

Documentarul Johnny vs. Amber: de la dragoste de la ură, disponibil pe Voyo

Documentarul cu dovezi explozive, arhivă personală intimă și interviuri aprofundate de la ambele echipe juridice este disponibil pe VOYO.

După mai puțin de trei zile de deliberări, cei șapte jurați au ajuns la concluzia că Amber Heard l-a defăimat pe Johnny Depp în articolul ei de opinie din Washington Post.

Instanța a decis să-i acorde actorului dreptul la daune morale de 10 milioane de dolari și daune materiale de 350.000 de dolari. Avocata lui Amber Heard a explicat că actrița nu are de unde să achite despăgubirile. O petiție online, prin care se încerca strângerea de fonduri pentru a o ajuta pe actriță, a fost închisă din cauză că s-a dovedit a fi o tentativă de fraudă.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies