Kamara nu își înscrie fiul de 8 ani la școală. Care este explicația artistului

Kamara nu își înscrie fiul de 8 ani la școală. Care este explicația artistului
Data publicarii: 05 Octombrie 2022
Data actualizare: 05 Octombrie 2022
Leon, fiului lui Kamara, nu va merge la școală anul acesta, după cum a dezvăluit artistul în urmă cu puțin timp. Iată cine se va ocupa de educația celui mic

Băiatul lui Kamara, în vârstă de 8 ani, suferă de o formă gravă de paralizie cerebrală. Cu toate că se descurcă foarte bine în ceea ce privește comunicarea, iar de-a lungul vremii a acumulat multe cunoștințe, tatăl său a decis ca anul acesta să nu îl trimită la școală. Până acum, de educația celui mic s-au ocupat părinții, dar și o fostă bonă care este educatoare.

„M-am ocupat eu de el, cu mama lui, dar și fosta bonă, care e educatoare. Leon e un copil foarte inteligent, știe multe lucruri”, a spus Kamara pentru playtech.ro.

Artistul a dezvăluit, de asemenea, că îl va duce pe cel mic la școală două ore, pentru început, asta din cauza faptului că are încă nevoie de asistența unui părinte.

„Acum are 8 ani. O să înceapă să facă acasă și două ore la școală, nu-l vom forța. Trebuie să stea însă un părinte cu el. Să fie lângă el tot timpul. Leon nu poate momentan să scrie, nu poate să țină pixul în mână. El nici cu lingura nu se descurcă. O să vină însă și momentul în care va începe școala”, a mai spus cântărețul.

Kamara, despre băiatul său: „În fiecare an are nevoie de o intevenție”

Pentru că suferă de tetrapareză spastică, Leon a avut nevoie de multe operații până la această vârstă. Tatăl său spune că în fiecare an este supus intervențiilor chirurgicale, iar acum urmează să plece cu el la Timișoara pentru un alt consult de specialiate.

„Leon e o dulceață de băiat. De vorbit, vorbește, dar acum și mai bine. Ultima operație a avut loc anul trecut, în septembrie. În fiecare an, are nevoie de o intervenție chirurgicală. Vom merge acum la Timișoara, pentru a fi iar evaluat și să vedem ce spun medicii”, a mai spus Kamara.

Sursă foto: Instagram/Kamara

VEZI ȘI: De ce să nu te căsătorești anul ăsta!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!