Laura Vass a rămas fără numele de scenă: „Nu ne-am mai înțeles”

Laura Vass a rămas fără numele de scenă: Nu ne-am mai înțeles
Citeste mai mult despre: laura vass, Dan Bursuc, laura bruma,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 10 Ianuarie 2022
Data actualizare: 22 Aprilie 2022
Laura Vass nu mai cântă sub numele care a consacrat-o în lumea manelelor în urmă cu câțiva ani. Cântăreața a fost nevoită să renunțe la „brandul” ei, din cauza fostului impresar. 

Tânăra descoperită și promovată de Dan Bursuc rupea topurile cu o serie de hit-uri precum „Buzele tale, două petale”, dar odată cu trecerea timpului a fost nevoită să se reinventeze. Au apărut anumite neînțelegeri cu omul care se ocupa de ea, astfel că artista a rămas fără numele de scenă. Acum, artista se prezintă pe YouTube cu numele ei real: Laura Brumă.

În ultimele luni, cântăreața a lansat o serie de melodii, cu care a reintrat din nou în topurile muzicale. Artista a dat lovitura după mulți ani, alături de Jador cu piesa „Unfollow”, care a acumulat până în prezent 42 milioane de vizualizări pe YouTube.

„Laura Vass este o marcă înregistrată de domnul Dan Bursuc, cu care eu am colaborat de la începuturile carierei mele. Am decis amândoi să o luăm pe drumuri separate. Nu ne-am mai înțeles. Eu sunt un om foarte diplomat, cu mine nu poți să te cerți”, a dezvăluit Laura Brumă în emisiunea „Viața vedetelor”, prezentată de Karym.

„Nu mi-a dat posibilitatea să-mi cumpăr numele. Nu a fost cu supărare. Eu eram foarte îndrăgostită în perioada aceea, eram fluturatică”, a spus Laura Brumă despre momentul în care a aflat că nu mai poate cânta cu numele care a consacrat-o.

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!