Mama Geta, mesaje în mediul online, după ce Culiță Sterp a jignit jurnaliștii din sala de judecată

Mama Geta, mesaje în mediul online, după ce Culiță Sterp a jignit jurnaliștii din sala de judecată
Citeste mai mult despre: mama geta, culita sterp, mesaje,
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 24 Noiembrie 2022
Data actualizare: 24 Noiembrie 2022
Culiță Sterp continuă să fie în centrul atenției! Acesta a fost pus la zid, după ce a provocat un accident îngrozitor în Cluj-Napoca. Deși știe că este vinovat, atitudinea acestuia față de jurnaliști a fost una cât se poate de nepoliticoasă. Pe rețelele de socializare, mama artistului a postat mai multe mesaje confuze, care ar putea face referire la cei care îl critică pe fiul ei.

Mama Geta a luat cu asalt rețelele de socializare, acolo unde a postat mai multe mesaje confuze. Nimeni nu a înțeles concret la ce s-a referit mama lui Culiță Sterp, însă este clar că femeia pare deranjată de cele discutate în spațiul public, cu privire la fiul ei. 

Primul mesaj care a stârnit reacții în rândul fanilor face referire la un bărbat nedemn, care nu este potrivit pentru așteptările și dorințele mamei Geta. Este interesant că scrierile mamei lui Culiță Sterp au apărut în mediul online imediat după ce artistul a avut o atitudine nepotrivită la ieșirea din sala de judecată. 

„O femeie puternică preferă singurătatea, decât să piardă timpul cu un bărbat nedemn', a fost mesajul postat de mama Geta, pe contul ei de Instagram.

Al doilea mesaj postat de mama artistului face referire la oamenii care urăsc și care sunt invidioși.

„Oamenii urăsc atunci când sunt neiubiți. Și invidiile sunt la fel. Din insuccesele lor, invidiază, din neiubirile lor, urăsc', a mai postat aceasta.

Cu siguranță, nimeni nu poate înțelege ce este în sufletul femeii, însă este evident că mama Geta se simte deranjată de criticile pe care fiul ei le primește în spațiul public, după accidentul din Cluj-Napoca. 

Sursă foto: Culiță Sterp/Instagram

VEZI ȘI VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies