Mihaela Rădulescu s-a pozat cu un celebru pilot de Formula 1: “O voi posta de câte ori câştigă”

Mihaela Rădulescu s-a pozat cu un celebru pilot de Formula 1: O voi posta de câte ori câştigă
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 28 Mai 2021
Data actualizare: 28 Mai 2021
Mihaela Rădulescu a luat masa cu Arnorld Schawarzenegger, i-a gătit lui Patrick Dempsey și a petrecut cu John Travolta la un eveniment. Iubita lui Felix Baumgartner și-a surprins din nou fanii din România după ce a apărut lângă un celebru pilot de Formula 1. 

Este vorba despre tinerelul Max Verstappen, noul lider în clasamentul de Formula 1 după ce a câștigat Marele Premiu al Principatului Monaco. 

Fire competitivă și mare amatoare de adrenalină și senzații tari, Mihaela Rădulescu i-a transmis recent un mesaj pilotului prin intermediul contului de Twitter.  

“Mulţumesc, Max Verstappen. Poza nu e de azi, dar am promis că o voi posta de câte ori câştigă”, a scris Mihaela Rădulescu pe Twitter, lângă fotografia în care apare zâmbitoare lângă pilotul de 23 de ani. 

După victoria din weekend de la Monaco, Max Verstappen este noul lider în clasament. Aceasta a fost a 12-a victorie din carieră și primul său podium pe un circuit stradal. Max Verstappen a debutat în Marele Circ în 2015 și a reușit să devină primul pilot de Formula 1 care să câștige campionatul la numai 18 ani. 


Fotografii: Getty Images/ Twitter/ Instagram

Pe VOYO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

Vezi și VIDEO: Miliția modei by Costi Diță - „Doamna Beyonce are flăcări pe piept”

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies