Neti Sandu își sărbătorește ziua de naștere. Cum arăta prezentatoarea la începutul carierei în televiziune

Neti Sandu își sărbătorește ziua de naștere. Cum arăta prezentatoarea la începutul carierei în televiziune
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 25 Noiembrie 2022
Data actualizare: 25 Noiembrie 2022
În fiecare dimineață ne întâmpină cu zâmbutul ei discret și cu o energie pozitivă, pe care o transmite atât prin vocea caldă, cât și prin ținutele viu colorate. Neti Sandu, realizatoarea rubricii Horoscop din cadrul Știrilor PRO TV, împlinește astăzi 64 de ani. 

Neti Sandu, o pasiune de 30 de ani pentru astrologie

Neti Sandu a povestit în interviurile ei că dintotdeauna a fost fascinată de cer, de stele, de soare...şi a vrut să înţeleagă „cum de nişte licăriri de pe cer ne pot influenţa viaţa, destinul”.

Din 1990 a început să învețe astrologia, iar peste trei ani a fost angajată să prezinte horoscopul, inițial la PRO FM, apoi la PRO TV. 

„Nu aveam senzația că vin la serviciu. Asta a fost cel mai grozav. Era un hobby pe care îl practicam în fiecare zi”, spune Neti Sandu despre sentimentul pe care îl avea la începutul carierei în televiziune. 

„Au trecut mulți ani până să realizez că lumea venea așa cu familiaritate la mine și mă întreba: „Bună, Neti, nu știu ce...” și mă întrebam da de unde mă știe ăsta. Stăteam în stație la autobuz, la tramvai și lumea venea și vorbea cu mine. Prima dată mi-au spus operatorii care veneau de la filmări despre fanii din țară. Nu aveam cum să-mi imaginez, dar după aceea au început să vină scrisorile, foarte multe. Erau saci”, a povestit Neti Sandu în emisiunea La Măruță.  

La aniversarea de anul trecut, echipa emisiunii La Măruță i-a făcut o surpriză prezentatoarei, arătându-i imagini de la începutul carierei. (vezi galeria foto de mai jos)

Citește și: Neti Sandu, previziuni pentru finalul anului 2022: ”Planetele vor să ne spună ceva. Atenționări primim!”

Sursă foto: arhiva PRO TV, Instagram/ netisandu

Vezi și: 


  • Neti Sandu, la începutul carierei în televiziuneVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies