"Nu știu de ce ai ținut-o ascunsă până acum”. Augustin Viziru, poză rară alături de familia sa

Nu știu de ce ai ținut-o ascunsă până acum . Augustin Viziru, poză rară alături de familia sa
Citeste mai mult despre: Augustin Viziru,
Data: 04 Ianuarie 2021
La trecerea între ani, Augustin Viziru le-a făcut o surpriză fanilor și a publicat pe contul de Instagram o imagine în care apare alături de familia lui. 

Actorul de 40 de ani a fost foarte discret cu privire la viața privată și le-a ținut departe de ochii presei pe cele mai importante două persoane din viața sa, partenera de viață și fiica acestora, Maria. 

În urmă cu câteva zile, cu ocazia trecerii între ani, câștigătorul de la Ferma. Orășeni vs. Săteni a publicat pe contul de Instagram o fotografie în care apare alături de cele două. Fanii au fost încântați să vadă imaginea care a strâns peste 13.000 de like-uri și zeci de comentarii. ”Nu știu de ce ai ascuns-o până acum”, ”Cu asemenea frumuseți, da, să-ți trăiască”, ”Familie frumoasă” sunt doar câteva dintre mesajele primite. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by augustin (@viziru)

În urmă cu ceva vreme, Augustin Viziru a vorbit ”La Măruță” despre relația în care este implicat: ”Sunt un om prea norocos. Mă trec niște sentimente... Nu credeam vreodată că pot să găsesc pe cineva cu care să mă înțeleg atât de bine. Îmi place că are personalitate”.

Augustin Viziru a câștigat competiția Ferma. Orășeni vs. Săteni, după o finală în care a trecut de Elena Chiriac. Pe parcursul show-ului, actorul a vorbit mult despre familia sa și despre bucuria pe care o simte de când a devenit tată. 

Vezi și: 

FULLSCREEN
"Nu știu de ce ai ținut-o ascunsă până acum”. Augustin Viziru, poză rară alături de familia sa
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies