Recunoști artistul din poza? A scris istorie în muzică și era cunoscut pentru pletele blonde în anii '90 

Recunoști artistul din poza? A scris istorie în muzică și era cunoscut pentru pletele blonde în anii 90
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 04 Octombrie 2021
Data actualizare: 21 Octombrie 2021
Michael Bolton, în vârstă de 68 de ani, a fost la rândul său afectat de pandemie. Concertele i-au fost anulate, iar artistul s-a concentrat asupra vieții de familie. Reîntors pe scenă, artistul a făcut spectacol și a surprins prin noul look.

Michael Bolton făcea furori în anii '90 datorită vocii sale inconfundabile, a textelor sensibile, dar și al aspectului de rebel. Trecerea timpului și-a pus amprenta și asupra sa, iar cântărețul a renunțat la plete și la cămășile cambrate. 

După ce întreg anul 2020 a fost ținut departe de scenă din cauza pandemiei de coronavirus, Michael Bolton a revenit în forță cu un turneu la care au purtut participa doar cei care s-au vaccinat cu ambele doze de vaccin. Spectatorii din Blackpool, Marea Britanie, au fost surprinși să îl vadă pe artist grizonat și mai puțin energic decât în zielele de glorie.

Michael Bolton a vorbit, în mai multe rânduri, despre motivul pentru care pensionarea nu este încă o opțiune pentru el. „Am trei copii de întreținut. Nu am un plan B pentru a-mi asigura o altă sursă de venit. Tot ce ştiu să fac este să cânt”, declara acesta. 

Michael Bolton, o carieră impresionantă 

A vândut peste 53 de milioane de albume şi single-uri în toată lumea şi a câştigat două Premii Grammy pentru cel mai bun solist de sex masculin şi şase premii americane de muzică (American Music Awards) printre multe alte distincţii.

Sursă foto: Gettyimages

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies