Screech, dator și după moarte. Casa actorului din Salvați de clopoțel, vândută pentru ștergerea creditului

Screech, dator și după moarte. Casa actorului din Salvați de clopoțel, vândută pentru ștergerea creditului
Dustin Diamond era falit când a murit. FOTO: Getty Images
Citeste mai mult despre: Screech, Dustin Diamond, Salvati de clopotel,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 11 August 2022
Data actualizare: 11 August 2022
Screech din „Salvați de clopoțel” și-a cumpărat casă cu credit bancar, datorie pe care nu a putut să o achite în timpul vieții. Proprietatea sa a fost vândută la începutul acestei veri.

Dustin Diamond, cunoscut românilor pentru rolul Screech Powers din serialul Salvați de clopoțel, a avut mari probleme financiare în ultimii ani de viață. În 2003, actorul a făcut un credit bancar de 340.000 de dolari pentru a-și cumpăra o casă cu patru dormitoare.

Din nefericire pentru el, actorul nu a putut achita decât 68.000 de dolari, restul sumei (269.326 de dolari) rămânând restantă. 

Dustin Diamond a murit în februarie 2021 și, cu șase luni înainte de dispariție, el și-a scos la vânzare locuința, pentru a rambursa creditul. Conform nypost.com, proprietatea a fost vândută de urmașii săi legali cu suma de 276.400 de dolari.

Dezvoltatorul imobiliar care a făcut achiziția plănuiește să o demoleze pentru a ridica acolo o nouă clădire, cu caracter comercial.

În ultimii ani, Screech a trăit mereu sub amenițarea executării silite. Actorul s-a stins din viață la 1 februarie 2021, din cauza cancerului de plămâni de care suferea fără să știe. Diagnosticul a venit cu doar o lună înainte de moarte.

Dustin Diamond, de la celebritate la faliment

Actorul a devenit o celebritate odată cu lansarea serialului Salvați de clopoțel. Fiindcă era încă minor pe atunci, familia sa a fost cea care i-a administrat câștigurile. Într-un interviu acordat FOX6 News, actorul a pus problemele financiare pe seama proastei gestionări din partea familiei sale.

Dustin Diamond ajunsese, în 2006, să depună cerere pentru declararea falimentului personal. Într-o încercare disperată de a-și salva casa de la executare silită, Screech a început să vândă tricouri cu chipul lui.

Însă, problemele financiare deveniseră atât de grave încât actorul fusese somat în repetate rânduri să-și achite impozitele la stat. În ziua morții sale, Dustin Diamond datora statului Wisconsin aproape 94.000 de dolari. Care au fost uiltimele dorințe ale lui Screech.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies