Selly, dezvăluiri în miez de noapte: „Ne asigurăm că nu mai încearcă nimeni să mă omoare”

Selly, dezvăluiri în miez de noapte: Ne asigurăm că nu mai încearcă nimeni să mă omoare
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 13 August 2021
Data actualizare: 16 Octombrie 2021
Poate cel mai cunoscut vlogger din România, Selly a avut parte de un eveniment nefericit, care se putea încheia tragic, după cum afirmă chiar el.

Tânărul a făcut mai multe story-uri pe Instagram prin care anunța că i-au fost furate prezoanele de la mașină, fapt care putea să ducă, după cum a afirmat el, la rănirea lui, a altei persoane sau la distrugerea mașinii prin accident.

„Un pic mai mult vom sta în această seară, băieți. Va fi o seară mai lungă, ca să ne asigurăm că pe viitor nu mai încearcă nimeni să mă rănească sau să mă omoare, furând prezoanele de la roți. Așa că se face o anchetă, să vedem ce s-a întâmplat, totuși, că nu e normal așa ceva. Dacă la numărul de înmatriculare am crezut că e doar o glumă foarte proastă, bă, la asta cu furtul de prezoane putea să se desprindă roata, puteam să intru într-un șanț, puteam să intru în cineva, în altă persoană, Doamne ferește, să pățesc ceva eu sau altă persoană. Plus să pățească ceva mașina. Deci deja nu mai e nicio glumă, e foarte serioasă treaba și luăm toate măsurile care se impun”, a spus Selly pe Instagram, în timp ce se filma lângă mașina lui și lângă două mașini pe poliție.

Din câte se pare, chiar el a fost cel care i-a chemat pe oamenii legii, deoarece a considerat că această acțiune a fost un atentat la viața lui.

foto: Instagram Selly

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies