Steven Seagal și-a serbat ziua de naștere alături de „prietenii” săi ruși

Steven Seagal și-a serbat ziua de naștere alături de prietenii săi ruși
Steven Seagal are cetățenie rusă din 2016. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 12 Aprilie 2022
Data actualizare: 12 Aprilie 2022
Steven Seagal, care e cunoscut pentru relația specială pe care o are cu Vladimir Putin, a aniversat 70 de ani la un restaurant de lux din Moscova. Actorul și-a invitat câțiva prieteni ruși, cărora le-a spus că sunt „familia” lui.

Steven Seagal, care este reprezentant special al Ministerului de Externe al Rusiei pe probleme legate de relațiile umanitare ruso-americane și de patrimoniu cultural comun, și-a serbat cei 70 de ani la un restaurant de lux din Moscova.

Actorul a avut alături câțiva prieteni ruși, printre care se numără Margarita Simonyan, redactorul-șef al televiziunii de stat RT (Russia Today), și jurnalistul Vladimir Soloviev, unul dintre cei mai mari susținători ai liderului de la Kremlin. Acesta din urmă a fost și translator la evenimentul aniversar, cu misiunea de a transmite mesajul lui Seagal pentru cei prezenți.

Fiecare dintre voi sunteți familia și prietenii mei. Și vă iubesc pe toți. Suntem împreună, și la bine, și la greu”, a spus actorul, conform The Guardian.
 


Citește șiSteven Seagal, călcat pe bătături. Cum reacționează actorul când i se pune o întrebare incomodă

Steven Seagal, care are o relație bună cu Vladimir Putin, a primit cetățenia rusă în 2016. Actorul îl consideră pe președintele rus „unul dintre cei mai mari lideri din lume în viață”.

După anexarea Pensinsulei Crimeea, de către Armata rusă, actorul a avut o reacție total diferită de cea a colegilor săi de breaslă, considerând anexarea „foarte rezonabilă”.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!