Ți-o mai amintești pe “cea mai fidelă fată”? Cum arată azi Dana Coteanu, alias Marijuana

Ți-o mai amintești pe cea mai fidelă fată ? Cum arată azi Dana Coteanu, alias Marijuana
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 08 Noiembrie 2021
Data actualizare: 13 Februarie 2022
Dana Coteanu, cunoscută în showbiz ca "Marijuana”, s-a bucurat de un succes colosal prin anii ‘90. Cântăreața de hip-hop cânta alături de nume grele ca La Familia, BUG Mafia sau Loredana Groza. 

Avea concerte pe bandă rulantă, era nelipstă din revistele vremii, iar videoclipurile cu ea rulau non-stop la televiziunile cu programe muzicale.

Anii au trecut și odată cu ei, Dana Coteanu a intrat într-un con de umbră. A avut o viață plină de greutăți, despre care nu se ferește să vorbească și despre care a scris chiar și o carte. 

Chiar dacă problemele cu banii au doborât-o, Dana a găsit mereu putere să răzbească. Artista are nenumărate talente, pe lângă cel muzical. Recent, artista a povestit că a fost nevoită să-și închidă magazinul de bijuterii pe care îl deținea. Bijuteriile handmade erau făcute chiar de către artistă.


“O ducem greu cu toții. Acum depinde de fiecare zi dată de la Dumnezeu. Totul depinde doar de El, nu depinde nimic de mine sau de tine! Lucrurile merg destul de prost, dar nu vreau să mă plâng mai ales că am închis magazinul cu bijuterii handmade pe care le făceam”, declara Dana în urmă cu două luni pentru impact.ro.

Cântăreața se descurcă acum din banii pe care îi câștigă vânzând tablouri. “În perioada asta am pictat mult, de acolo mă mai salvez financiar”, a mai adăugat artista. 

Dana a împlinit 42 de ani săptămâna trecută și este mama a două fete: Alessia (15 ani) și Iris (6 ani). Fiica cea mare  s-a transformat într-o domnișoară superbă, iar Dana este tare mândră de ea.

Artista nu a renunțat însă la marea ei pasiune: muzica. Ea ține legătura cu fanii ei prin intermediul contului de Instagram. 


Anul trecut, Dana a lansat piesa “Nu mi-e greu”, alături de Chica con Cana. La începutul lunii octombrie, artista a colaborat cu w.Aria la melodia “Pune inimă”. Videoclipul piesei a fost lansat chiar de Ziua Internațională a Inimii. 

Fotografii: Instagram

Vezi și VIDEO: 


 


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies