Văduva lui Kobe Bryant a moștenit o afacere de milioane după moartea baschetbalistului

Văduva lui Kobe Bryant a moștenit o afacere de milioane după moartea baschetbalistului
Vanessa și Kobe s-au căsătorit în aprilie 2001, fără a semna un contract prenupțial. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data: 24 Mai 2020
La momentul morții sale, Kobe Bryant avea o avere de 600 de milioane de dolari, dar și acțiuni la mai multe companii. Una dintre afacerile sale îi aduce soției dividente impresionante.

Nimic și nimeni nu-i poate aduce mângâiere Vanessei Bryant, care într-un singur accident și-a pierdut și soțul, și fiica de 13 ani. Însă, averea fostului star NBA va ajunge în posesia ei, inclusiv acțiunile pe care acesta le deținea la Bodyarmor, o companie care produce băuturi energizante.

Citește și

Doar partea ei însumează acțiuni în valoare de 200 de milioane de dolari, scrie The Sun, la care Kobe Bryant a ajuns în urma unei investiții de 5 milioane $. În 2013, starul NBA s-a asociat cu doi afaceriști care aveau ca obiectiv să depășească liderul segmentului de băuturi energizante pentru sportivi. 

În doar 6 ani, cele 10 procente din afacere pe care și le-a asigurat au ajuns să valoreze de 40 de ori mai mult.

În urma decesului neașteptat al lui Kobe Bryant, survenit la 26 ianuarie 2020, soția lui a luat loc la masa acționarilor.

Vanessa Bryant a vrut să-l părăsească pe Kobe în anul 2011, însă a rămas aproape de „omul” ei. A cerut divorțul, însă l-a anulat doi ani mai târziu.

Într-un mesaj postat pe contul ei de Instagram, Vanessa le-a mulțumit tututor care i-au fost alături după decesul soțului.

Mulțumesc pentru toate rugăciunile voastre. Cu siguranță avem nevoie de ele. Suntem devastați de pierderea prematură a scumpului meu soț, Kobe – un tată minunat pentru copiii noștri; și frumoasa și scumpa mea Gianna – o fiică minunată și grijulie și o soră grozavă pentru Natalia, Bianka și Capri”, a scris Vanessa.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Home Workout - episodul 2: În cuplu antrenamentele pot fi mai eficiente. Exerciții pentru pectorali și biceps

FULLSCREEN
Văduva lui Kobe Bryant a moștenit o afacere de milioane după moartea baschetbalistului
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies