Văduva lui Kobe Bryant, Vanessa, mesaj emoționant de ziua răposatului ei soț

Văduva lui Kobe Bryant, Vanessa, mesaj emoționant de ziua răposatului ei soț
Vanessa Bryant și Kobe Bryant formau un cuplu perfect. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 24 August 2020
Data actualizare: 24 August 2020
Pe 23 august, Kobe Bryant ar fi împlinit 42 de ani. Toată familia l-ar fi sărbătorit cu mare fast, însă în această zi nu a fost loc decât pentru lacrimi.

Vanessa Bryant a marcat ziua de naștere a răposatului ei soț cu un video-tribut dedicat lui și fiicei lor, Gigi. Pe rețelele sociale, toți cei care l-au cunoscut și apreciat pe Kobe Bryant au postat mesaje de îmbărbătare pentru văduva marelui baschetbalist. 

Ne e dor de Kobe și de Gigi în fiecare zi. Rugăciunile și gândurile mele sunt mereu cu familia lui, prietenii și fanii, în special cu părinții lui, soția, surorile și copiii”, a scris o admiratoare.

Vanesa Bryant a postat un mesaj lung, plin de emoție, dedicat celui care i-a arătat „ce este iubirea adevărată”.

La mulți ani, iubitul meu. Te iubesc și mi-e dor de tine mai mult decât pot explica vreodată. Aș fi vrut ca tu și Gigi să fiți aici ca să te sărbătorim. Aș fi vrut să-ți fi putut face mâncarea ta preferată sau un tort cu Gigi”, a scris Vanessa Bryant.

Văduva lui Kobe Bryant a dezvăluit că viața tuturor celor din familie este goală fără el și că ea a rezistat doar datorită fiicelor lor.

Doamne, ce mult îmi lipsiți! Viețile noastre sunt așa de goale fără tine și Gigi. Sunt complet distrusă pe interior. Oricât de mult aș vrea să plâng, afișez un zâmbet pentru a face zilele fiicelor noastre mai strălucitoare. Nu eu sunt cea puternică, ele sunt. Sunt puternice și rezistente. Ai fi mândru de ele”, i-a scris Vanessa lui Kobe.

Citește și: Cine e soția lui Kobe Bryant, femeia care nu l-a părăsit deși a fost înșelată

Fostul mare baschetbalist și fiica lui, Gigi, au murit într-un accident de elicopter petrecut la 26 ianuarie 2020. Aparatul de zbor s-a prăbușit în zona deluroasă a orașului Calabasas (Los Angeles), la câteva minute de la decolare. În total, nouă persoane au decedat în acel accident, printre care și pilotul.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde - Roxen: „Nu m-aș întoarce la iubitul meu”

FULLSCREEN
Văduva lui Kobe Bryant, Vanessa, mesaj emoționant de ziua răposatului ei soț
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies