• PRO TV
  • Cum arată în prezent Mildred Baena, femeia cu care Arnold Schwarzenegger a avut o aventură în timp ce era însurat

Cum arată în prezent Mildred Baena, femeia cu care Arnold Schwarzenegger a avut o aventură în timp ce era însurat

Cum arată în prezent Mildred Baena, femeia cu care Arnold Schwarzenegger a avut o aventură în timp ce era însurat

Mildred Baena, fosta menajeră a familiei Schwarzenegger și femeia cu care actorul are un fiu nelegitim, a fost fotografiată recent de paparazzi pe străzile din Los Angeles.

După scandalul din 2011, care a făcut înconjurul lumii, Mildred Baena a fost văzută rar în public. Femeia în vârstă de 62 ani, originară din Guatemala, locuiește într-o căsuță cochetă din Los Angeles, locuință despre care presa de peste Ocean scrie că a fost cumpărată de actor. (Vezi imaginile cu Mildred Baena în galeria foto de mai jos)

Gallery

Mildred Baena a lucrat ca menajeră în casa familiei Schwarzenegger aproape două decenii. Actorul a avut o aventură extraconjugală cu menajera, din care a rezultat un fiu, pe nume Joseph, pe care Arnold l-a recunoscut legal în cele din urmă.

În 2011, presa a dezvăluit identitatea amantei lui Arnold Schwarzenegger și astfel s-a aflat că actorul a fost părăsit de soție după aventura cu menajera. Mai mult, fiul nelegitim a venit pe lume la 5 zile după ce soția lui Arnold, Maria Shriver, a născut cel de-al patrulea copil al cuplului.

Ce mărturisiri a făcut actorul în documentarul despre viața sa

Recent, Mildred a ajuns din nou în atenția publicului după ce Arnold a vorbit despre scandalul care i-a schimbat viața.

Arnold Schwarzenegger a făcut o serie de mărturisiri în documentarul despre viața sa, intitulat „Arnold”. Actorul în vârstă de 76 de ani a atins un subiect sensibil și a vorbit despre momentul în care fost nevoit să recunoască în fața soției sale că are un fiu secret după aventura cu menajera familiei. 

Arnold i-a spus soției sale despre Joseph în anul 2011, în timpul unei ședințe de consiliere matrimonială. 

În documentarul „Arnold", acesta își amintește că consilierul lor i-a pus o întrebare „foarte specifică" la cererea soției sale de atunci.

„Vrea să știe dacă ești tatăl lui Joseph”, a spus consilierul. 

„Am crezut că mi s-a oprit inima. Și apoi am spus adevărul… Da, Maria. Joseph este fiul meu”. Actorul a mărturisit că fosta sa soție a fost „distrusă” și că familia lui a suferit enorm. 

Arnold a continuat să explice că, după aventura din 1996, nu a crezut inițial că este tatăl lui Joseph, deoarece Mildred era căsătorită cu Rogelio Baena la acea vreme.

„La început chiar nu am știut. Dar cu cât creștea mai mult, cu atât îmi era mai clar acest lucru”, a mai spus actorul.

Arnold Schwarzenegger și Maria Shriver au divorțat oficial în 2021, însă erau separați încă din anul 2011. Divorțul legendarului culturist s-a întins pe 10 ani, motiv pentru care este considerat „cel mai lung divorț din istorie”.  

Joseph Baena, copia fidelă a tatălui său

​La 1,88 m, tânărul este tot un pachet de mușchi, iar asemănarea dintre el și Arnold Schwarzenegger este izbitoare. Tânărul a împlinit recent 26 de ani și a postat mai multe imagini pe contul de socializare, iar internauții au fost uimiți de felul în care arată.

View this post on Instagram

A post shared by Joseph Baena (@joebaena)

La fel ca tatăl său, Joseph este pasionat de culturism și actorie și visează la o carieră în Cetatea Filmului. Tânărul nu vrea însă să se folosească de numele celebrului său tată, ci își dorește să reușească prin forțele proprii.

În aprilie, Deadline a scris că Baena va juca alături de Luke Hemsworth și Morgan Freeman într-un film de acțiune intitulat „Gunner”. Tânărul a confirmat atunci că face parte din distribuție și a postat o fotografie pe Instagram de pe platourile de filmare. „Adjunctul Wally se prezintă la datorie!”, a scris Baena în dreptul imaginii postate pe contul de socializare.

Joseph și Arnold au o relație specială, iar tânărul a declarat despre tatăl său că este „cel mai deștept bărbat în viață”.

Fotografii Getty Images/ Profimedia Images/ Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni