• PRO TV
  • Kanye West, aroganța supremă: și-a scos toți dinții din gură și și-a pus dantură din titan, de 850.000 de dolari. Rapperul arată bizar

Kanye West, aroganța supremă: și-a scos toți dinții din gură și și-a pus dantură din titan, de 850.000 de dolari. Rapperul arată bizar

Kanye West, aroganța supremă: și-a scos toți dinții din gură și și-a pus dantură din titan, de 850.000 de dolari. Rapperul arată bizar

Până acum ne șoca doar cu modurile bizare în care își îmbrăca iubita, Bianca Censori. Acum, Kanye West ne șochează și cu dantura sa bizară, din titan.

Rapperul a fost surprins cu noua dantură de titan la o plimbare alături de soția sa și de Chris Rock. Aparent Kanye însuși a realizat designul dinților, care l-au costat 850.000 de

@42daily #greenscreen please say it aint so #kanyewest #ye #fyp #42dailyy ♬ original sound - 42

Potrivit Daily Mail, Kanye și-a scos toți dinții pentru a avea acest look futurist: noua dantură strălucește în noapte, după cum se vede în imaginile suprinse de paparazzi și postate de publicația britanică.

Vezi imaginilie AICI.

Aceasta nu este singura excentricitate majoră a lui Kanye West din ultimii ani. Acesta a vrut să își transforme casa de 57 de milioane de dolari din Malibu într-un buncăr antiatomic, fără ferestre și fără electricitate.

Rapperul se află în proces cu managerul proiectului, Tony Saxon, care a fost concediat pentru că nu a vrut să respecte cerințele excentrice ale lui Kanye. Saxon susține că a fost concediat după ce și-a “exprimat îngrijorarea cu privire la pericolul extrem al unor astfel de acțiuni”.

Gallery

Potrvit dosarului depus de avocații lui Saxon, acesta a fost angajat în 2021 și lucra 16 ore pe zi la noul proiect al lui Kanye, care, între timp, a fost abandonat.


Saxon pretinde că a dormit pe podeaua casei în care lucra că project manager, că nu a primit banii decât pe o săptămână de lucru și că rapperul i-a ignorat toate sfaturile. Într-un final, a fost dat afară pentru că nu a vrut să scoată ferestrele și electricitatea din clădire.

​Daily Mail scrie că artistul a propus mutarea în casa a unor generatoare uriașe, iar Saxon s-a împotrivit din cauza riscului mare de incediu. Kanye i-a reproșat apoi că îi este “dușman” și că stă în calea îndeplinirii viziunii lui.

@stevensaysstuff #kanye #titanium ♬ Mysterious and sad BGM(1120058) - S and N

„Dacă nu faci ceea ce spun, nu vei lucra pentru mine, nu o să mai fiu prietenul tău și mă vei vedea doar la televizor”, i-ar fi spus Kanye West.

În proces, Saxon a spus că viziunea rapperului pentru casă era să facă ceva similar cu „un adăpost anti-bombă din anii 1910”, potrivit NBC News, și să demoleze băile de marmură, precum și să îndepărteze ferestrele, instalațiile sanitare și electricitatea.De asemenea, ar fi vrut să înlocuiască scările cu tobogane.

Sursa foto: Profimedia, Getty Images, Daily Mail/Facebook, TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni