• PRO TV
  • Testamentul lui Matthew Perry a fost deschis! Surpriză imensă: cui a lăsat moștenire averea de peste 120 milioane de dolari

Testamentul lui Matthew Perry a fost deschis! Surpriză imensă: cui a lăsat moștenire averea de peste 120 milioane de dolari

Testamentul lui Matthew Perry a fost deschis! Surpriză imensă: cui a lăsat moștenire averea de peste 120 milioane de dolari

Actorul din ”Friends” a murit de supradoză cu ketamină, la vârsta de 54 de ani, anul trecut, pe 28 octombrie.

Gallery

Acesta își făcuse încă din 2009 testamentul, precizând că dorește să lase ”majoritatea posesiunilor unui trust”. De altfel, acesta a și înființat un trust numit Alvy Singer Living Trust, după un personaj din filmul lui Woody Allen, ”Annie Hall”.
Documentarul listează valoarea proprietăților personale ale starului la ”puțin peste un milion de dolari” - aceștia sunt bani pe care executorii testamentului i-au găsit pe lângă ce deținea trustul său privat.
Perry avea o avere estimată la 120 de milioane de dolari. Actorul, care a murit fără să aibă moștenitori, a precizat în testament că orice moștenitori ar putea apărea după 2009 nu sunt ”îndreptățiți explicit” la averea sa.
Beneficiarii trustului sunt tatăl lui Matthew, John Perry, mama Suzanne Morrison, sora vitregă Caitlin Morrison și - spre surpriza multora - fosta iubită, Rachel Dunn.

Perry a fost iubitul lui Rachel Dunn între 2003 și 2005, iar el a semnat testamentul în octombrie 2009.
Interpretul lui Chandler Bing - care a jucat în serialul ”Prietenii tăi” între 1994 și 2004 - câștiga de pe urma show-ului câte 20 de milioane de dolari. Părinții lui Perry vor continua să încaseze acești bani, inclusiv drepturile de autor ale cărții autobiografice pe care acesta a semnat-o în 2022.

Foto: Profimedia, Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni