• PRO TV
  • După ce a fost părăsită de Philipp Plein pentru românca din Pașcani, Lucia Bartoli își trăiește viața din plin. Unde a plecat tânăra

După ce a fost părăsită de Philipp Plein pentru românca din Pașcani, Lucia Bartoli își trăiește viața din plin. Unde a plecat tânăra

După ce a fost părăsită de Philipp Plein pentru românca din Pașcani, Lucia Bartoli își trăiește viața din plin. Unde a plecat tânăra

Lucia Bartoli, fost parteneră a lui Philipp Plein, își trăiește viața din plin, după ce creatorul de modă a părăsit-o pentru Andreea Sasu, românca din Pașcani care urmează să îi dăruiască cel de-al patrulea băiat.

Gallery

​Lucia Bartoli, vacanță la Roma

Lucia Bartoli, 24 de ani, este o influenceriță cunoscută din Italia, aceasta și-a câștigat notorietatea în momentul în care a început relația cu creatorul de modă german Philipp Plein, 46 de ani, un bărbat extrem de influent. Cei doi au împreună doi copii, Rocket Halo Ocean și Rouge Sky Galaxy.

Recent, cei doi au anunțat că au pus punct relației, după cinci ani în care au fost de nedespărțit. Se pare că ruptura s-ar fi produs după ce Philipp Plein ar fi reîntâlnit-o pe fosta lui iubita, românca Andreea Sasu, cu care a trăit o frumoasă poveste de dragoste în trecut și care îi va dărui încă un băiat.

Citește și:

Deși au precizat că au rămas în relații bune de dragul celor doi copii, se pare că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Se pare că Lucia și Philipp au avut ceva divergențe, cei doi au ajuns să nu se mai urmărească pe rețelele de socializare, motiv fiind mama viitorului copil al creatorului de modă, Andreea Sasu.

În ciuda celor întâmplate, Lucia se bucură din plin de viață, recent, aceasta a vizitat Italia, țara ei natală, publicând mai multe fotografii din Roma. Influencerița încearcă să treacă peste despărțirea de tatăl copiilor ei.

Citește și:

Este bine cunoscut faptul că Philipp Plein este un devorator de femei, sexul frumos fiind un adevărat „viciu” pentru el. Infidelitatea a fost întotdeauna punctul său forte.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni