Johnny Depp ar putea renunța la despăgubirile primite în instanță după ce a fost calomniat de Amber Heard

Johnny Depp ar putea renunța la despăgubirile primite în instanță după ce a fost calomniat de Amber Heard
Amber Heard a ieșit cu capul plecat din sala de judecată. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 09 Iunie 2022
Data actualizare: 09 Iunie 2022
Johnny Depp și-ar putea spori imaginea publică cu un gest neașteptat de cei din anturajul lui. Actorul de 59 de ani este pregătit să renunțe la drepturile sale financiare, conferite de instanță în urma procesului cu fosta soție, Amber Heard.

Unul dintre avocații lui Johnny Depp a anunțat că actorul se gândește serios să refuze primirea despăgubirilor acordate de instanță după procesul cu Amber Heard. Actorul i-ar da, astfel, o lovitură neașteptată fostei soții, care s-a plâns că nu are cum să achite despăgubirile de milioane de dolari.

Amber Heard a fost găsită vinovată de defăimare, în urma articolului de opinie publicat în Washington Post. Jurații au decis să acorde actorului din Pirații din Caraibe despăgubiri totale de 10,35 milioane de dolari, care ar scădea la 8,35 de milioane $ fiindcă Depp a fost și el găsit vinovat de defăimare.

Dacă Johnny Depp va face acest gest, Amber Heard ar putea renunța la apel, următoarea cale de atac în procesul de defăimare, spun apropiații actorului.

Johnny Depp și Amber Heard s-au războit șase săptămâni la un tribunal din Fairfax, Virginia. În final, cei șapte jurați selectați să judece cazul au decis că Amber Heard l-a defăimat pe starul american.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!