Madonna, exerciții de recuperare la limita decenței alături de iubitul tinerel

Madonna, exerciții de recuperare la limita decenței alături de iubitul tinerel
Madonna și iubitul ei nu se mai ascund. FOTO: Profimediaimages.ro
Autor: Dan L. Brumar
Data: 17 Iulie 2020
Madonna și iubitul ei de 26 de ani au oferit imaginea zilei pe Instagram. Artista se recuperează fizic după accidentarea suferită la spate în luna mai.

Madonna și iubitul ei dansator au stârnit discuții aprinse pe rețelele sociale, după ce au distribuit o fotografie cu conotații sexuale. Diva muzicii pop se recuperează după accientarea suferită în luna mai, iar Ahlamalik Williams (26 de ani) o ajută asigurându-i spatele.

Citește și

Nu mi-am dorit niciodată să fiu în pielea altui bărbat până acum”, a comentat un admirator al artistei, invidios pe tânărul care, din rândul al doilea al trupei de dans a Madonnei, și-a făcut loc în inima și în patul ei.

Recuperarea nu trebuie să fie plictisitoare”,a scris Madonna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rehab doesn’t have to be boring..............???? @ahla_malik

A post shared by Madonna (@madonna) on


Madonna și Ahlamalik Williams au fost văzuți împreună, mai apropiați ca niciodată, în luna decembrie a anului 2019. Artista, care a fost acasă la părinții iubitului ei, a primit binecuvântarea lor pentru avea o relație cu Ahlamalik.

Deși lumea o acuză că l-a atras în capcană pe puștiul de 26 de ani, Madonna spune că dragostea nu ține cont de vârstă și că ea crede în relația lor. 

FOTO: Profimediaimages.ro

În vârstă de 61 de ani, Regina muzicii pop nu se ferește să-și expună fizicul pe rețelele sociale, chiar dacă uneori fanii îi spun că exagerează. Ca în acest caz.

În luna mai, artista a suferit o accientare pe scenă, în timp ce pregătea concertul de la Paris. Cineva i-a tras scaunul de sub șezut, în glumă, iar diva a căzut pe podea și s-a lovit la coccis. De atunci se deplasează cu ajutorul unei cârje.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Actrițele din Casa de Papel, spectaculoase în viața de zi cu zi. Cum arată pe covorul roșu și Instagram

FULLSCREEN
Madonna, exerciții de recuperare la limita decenței alături de iubitul tinerel
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies